Toggle Nav

Resepti-Lehtikaali tagliatelle

Varastossa
GTIN
Resepti-Lehtikaali tagliatelle
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
GOLD&GREEN® NYHTÖKAURA™ 240G NUDE
Tarjoushinta 3,89 € Normaali hinta 4,79 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,25 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,39 €
VALKOSIPULI 120G
0,75 €
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
Tarjoushinta 4,99 € Normaali hinta 5,29 €
LUOMU LEHTIKAALI PUSSI 200G SUOMI
3,59 €
  • Osta 2 hintaan 3,41 € /kpl ja säästä 5%
  • Osta 4 hintaan 3,33 € /kpl ja säästä 7%
LEHTIKAALI PUSSI 100G SUOMI
2,09 €
NÄMPNÄS BASILIKARASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,79 €
NÄMPNÄS TIMJAMIRASIA 20G
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,79 €
SACLA 190G AURINKOKUIVATTU TOMAATTI ANTIPASTO
5,39 €
FONTANA LUOMU AURINKOKUIVATTU TOMAATTI 285G/150G
3,99 €
FILOS 200/100G LUOMU KALAMATA OLIIVI KIVETÖN
2,49 €
HERBAMARE LUOMU KASVISLIEMIKUUTIO 8X11G
Tarjoushinta 3,49 € Normaali hinta 3,79 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
2,89 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
6,89 €

Ravinteikas lehtikaalipasta syntyy hetkessä. Lehtikaalissa on jopa kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. Lisäksi se sisältää rutkasti rautaa, kalsiumia ja proteiinia. Lehtikaalin rakenne ja maku pehmenevät, kun hierot lehtiä suolalla ennen valmistusta.

4-6 annosta

Valmistusaineet

  • 1 paketti Nyhtökaura™ Nude
  • 300 g tagliatellea
  • 1 punasipuli
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 200 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 100 g siemenettömiä kalamata-oliiveja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • Kourallinen lehtikaalta
  • Kourallinen basilikaa
  • 1 tl timjamia
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Hienonna punasipuli ja valkosipuli. Kuullota pannulla.
  2. Pilko aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi. Lisää ne pannulle Nyhtökauran™ ja timjamin kanssa. Paista 2 - 3 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit, kasvisliemikuutio, pilkottu lehtikaali, kalamata oliivit ja aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Sekoita hyvin.
  4. Keitä tagliatelle pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keskenään Nyhtökaura-lehtikaaliseoksen kanssa.
  5. Koristele tuoreella basilikalla.

Resepti: Gold&Green