Toggle Nav

Resepti-Lehtikaalipasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lehtikaalipasta-1
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Lehtikaali on tummanvihreä, voimakkaanmakuinen lehtivihannes. Lehtikaalia käytetään salaatteihin sellaisenaan, muhennoksiin ja keittoihin ja se sopii erinomaisesti myös itämaisiin wok-ruokiin. Lehtikaalissa on paljon rautaa ja C-vitamiinia sekä kalsiumia, karotenoideja ja proteiineja. Lehtikaali on myös tunnettu korkeasta K-vitamiinipitoisuudestaan.

Valmistusaineet

  • 500 g tuorepastaa
  • 150 g lehtikaalia
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 3-4 rkl auringonkukansiemeniä
  • 3-4 rkl ruokaöljyä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • suolaa ja pippuria
  • pecorino-juustoa
  • (pekonia)

Valmistusohje

  1. Huuhtele lehtikaali ja silppua hienoksi.
  2. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.
  3. Puolita tomaatit. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna öljy, lisää valkosipulimurska ja lehtikaalisilppu. Paista noin 5 min. ja lisää auringonkukansiemenet. Paista kunnes lehtikaali on muuttunut tummanvihreäksi ja pehmentynyt.
  5. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  6. Valuta pasta. Sekoita lehtikaaliseos pastan joukkoon. Juuri ennen tarjoilua sekoita kirsikkatomaatin puolikkaat ja raastettu pecorino-juusto pasta lehtikaaliseoksen joukkoon.

Resepti: Satotukku