Toggle Nav

Resepti-Lehtikaalipasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Lehtikaalipasta-1
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LEHTIKAALI 200G
2,39 €
KIRSIKKATOMAATTI RASIA 250G SUOMI
4,45 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €
DIVELLA TAGLIATELLE 250G TUOREPASTA
3,09 €
ADUKI AURINGONKUKANSIEMEN LUOMU 500G
2,99 €
QUATTRO COLLI PECORINO ROMANO JUUSTO 200G
6,89 €
CHEF WOTKIN´S AAMIAISPEKONI N.200G
3,38 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Lehtikaali on tummanvihreä, voimakkaanmakuinen lehtivihannes. Lehtikaalia käytetään salaatteihin sellaisenaan, muhennoksiin ja keittoihin ja se sopii erinomaisesti myös itämaisiin wok-ruokiin. Lehtikaalissa on paljon rautaa ja C-vitamiinia sekä kalsiumia, karotenoideja ja proteiineja. Lehtikaali on myös tunnettu korkeasta K-vitamiinipitoisuudestaan.

Valmistusaineet

  • 500 g tuorepastaa
  • 150 g lehtikaalia
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 3-4 rkl auringonkukansiemeniä
  • 3-4 rkl ruokaöljyä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • suolaa ja pippuria
  • pecorino-juustoa
  • (pekonia)

Valmistusohje

  1. Huuhtele lehtikaali ja silppua hienoksi.
  2. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.
  3. Puolita tomaatit. Keitä pasta ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna öljy, lisää valkosipulimurska ja lehtikaalisilppu. Paista noin 5 min. ja lisää auringonkukansiemenet. Paista kunnes lehtikaali on muuttunut tummanvihreäksi ja pehmentynyt.
  5. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
  6. Valuta pasta. Sekoita lehtikaaliseos pastan joukkoon. Juuri ennen tarjoilua sekoita kirsikkatomaatin puolikkaat ja raastettu pecorino-juusto pasta lehtikaaliseoksen joukkoon.

Resepti: Satotukku