Toggle Nav

Resepti-Lehtikaalisipsit ja appelsiinidippi

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lehtikaalisipsit ja appelsiinidippi
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Uunissa paahdetuista lehtikaalista tulee rapeita ja herkullisia sipsejä. Tarjoile sipsit raikkaan appelsiinidipin kera.

Valmistusaineet

  • n. 7 dl lehtikaalia paloina
  • 1 rkl sulatettua Arla Meijerivoita
  • 1 maustemitallinen suolaa

Appelsiinidippi

  • 2 dl Arla Lempi Smetanaa
  • hienonnettu punainen chili
  • appelsiini raastettu kuori ja mehu
  • 2 maustemitallista suolaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 200 °C. Sekoita dipin ainekset keskenään. Levitä lehtikaalin palat leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Pirskottele voisulaa ja suolaa lehtikaalien päälle ja hiero ne kaalipalojen pintaan.
  2. Paahda uunin keskitasossa noin 10 min. Anna jäähtyä.
  3. Tarjoile dippikastikkeen kera

Resepti: Arla