Toggle Nav

Resepti-Lempeän tulinen uunikanapata

Varastossa
GTIN
Resepti-Lempeän tulinen uunikanapata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU KIRSIKKATOMAATTI PUNAINEN RASIA 250G SUOMI
6,99 €
URTEKRAM LUOMU KOOKOSKERMA 400ML
Tarjoushinta 2,39 € Normaali hinta 3,89 €
PERUNA BLUE KONGO 0,9-1,1KG
3,18 €
LUOMU VALKOSIPULI PUSSI 100G
1,65 €

Tämä ihanan mausteinen uunikana muhii lisukkeineen uunissa herkulliseksi ateriakokonaisuudeksi pienellä vaivalla. Valmistumista odotellessa on mukava ulkoilla tai ottaa vaikka päiväunet! 

2 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen koipireisi
  • 2 dl kookoskermaa
  • 1 limetinmehu
  • 300 g perunoita
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1/2 tl suolaa
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku korianteria

Valmistusohje

  1. Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
  2. Nosta koipireidet uunivuokaan. Kaada päälle kookoskerma. Purista joukkoon limetinmehu.
  3. Pese perunat ja leikkaa 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Lisää perunat ja valkosipulit pataan. Ripottele päälle suolaa.
  4. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 1 tunti. Nosta padan päälle huuhdotut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä vielä 30 minuuttia.
  5. Hienonna korianteri ja lisää valmiin ruoan päälle.

Resepti: Kariniemen