Toggle Nav

Resepti-Lihaperunavuoka juureslisukkeella

Varastossa
GTIN
Resepti-Lihaperunavuoka juureslisukkeella
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN ROTUKARJA NAUDAN PAISTIJAUHELIHA 8% 250G
4,79 €
TAMMINEN ROTUKARJA NAUDAN JAUHELIHA 17% 250G
3,99 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
LUOMU MAA-ARTISOKKA PUSSI 500G SUOMI
4,79 €
MAA-ARTISOKKA PUSSI 500G SUOMI
4,19 €
MAGGI EXTRA LIHALIEMIKUUTIO 16KPL 168G
Tarjoushinta 1,79 € Normaali hinta 2,09 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €

3-4 annosta

Valmistusaineet

Lihaperunavuoka

  • 250 g Rotukarja naudan paistijauhelihaa tai vaihtoehtoisesti Rotukarja naudan jauhelihaa
  • 3 kpl kiinteää perunaa
  • 2 kpl salottisipulia
  • 6 vartta timjamia
  • 5 dl lihalientä
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Juureslisuke

  • 300 g maa-artisokkaa
  • 200 g punajuuria
  • 1 puntti kevätsipulia
  • 1 dl voisulaa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön noin 20 minuutin ajaksi, ennen valmistusta.
  2. Kypsennä jauheliha paistinpannulla voin kera. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa perunat ja sipulit viipaleiksi sekä revi timjamin lehdet irti varsista.
  4. Kokoa lihaperunavuoka uunin kestävään astiaan aloittamalla perunoista ja jatkamalla sipulilla ja paistetulla jauhelihalla. Mausta kerrosten välissä timjamilla.
  5. Kaada lihaliemi vuokaan ja kypsennä laatikkoa 180-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
  6. Kuori maa-artisokat ja punajuuret. Paloittele juurekset ja kevätsipuli erilliseen vuokaan.
  7. Kaada voisula juuresten päälle ja paahda niitä 180-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan.
  8. Lisää lopuksi kevätsipulin varret, mausta suolalla ja valkopippurilla, ja paahda vielä viiden minuutin ajan.

Resepti: Tamminen