Toggle Nav

Resepti-Lime-korianterikanatacot ja vesimelonisalsaa

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lime-korianterikanatacot ja vesimelonisalsaa
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Limellä ja korianterilla maustetut kanan fileepihvit ovat kuin tehty kanatacojen täytteeksi. Lisää maissitortillojen väliin kanan kaveriksi raikasta vesimelonisalsaa sekä makeantulista majoneesia.

3 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt (380 g) Jyväbroiler Broilerin Fileepihvi Lime-Korianteri

Kastike

  • 100 g majoneesia
  • 1 rkl sweet chili -kastiketta

Vesimelonisalsa

  • 100 g vesimelonia kuutioituna
  • ½ punasipuli hienonnettuna
  • ½ vihreä chili
  • ½ limen mehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl hienonnettua paprikaa
  • 1 rkl hienonnettua korianteria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Lisäksi
  • 9–12 pientä (maissi-)tortillaa

VALMISTUSOHJE

  1. Grillaa fileepihvit tai paista ne pannulla. Anna vetäytyä hetki ja leikkaa sitten viipaleiksi.
  2. Sekoita kastikkeen ja salsan keskenään. Lämmitä tortillat grillissä tai pannulla ja täytä ne kanalla, vesimelonisalsalla ja kastikkeella.

Resepti: Jyväbroiler