Toggle Nav

Resepti-Linssikeitto

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Linssikeitto
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Linssikeitto on nopea, edullinen ja terveellinen arkiruoka. Kokeile helppoa sekä nopeaa reseptiä ja ihastu!

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2½ dl Punaisia linssejä
  • 2 Punasipulia hienonnettuna
  • 1 Valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tlk Paseerattua tomaattia (n. 400g)
  • 8 dl Kasvislientä
  • ½ tl Suolaa
  • ½ tl Mustapippurirouhetta
  • 1 Punainen chili
  • 2 Keltaista paprikaa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • ½ Sitruunan raastettu kuori ja mehu


VALMISTUSOHJE

  1. Aloita linssikeitto käsittelemällä ensiksi linssit. Huuhdo linssit hyvin ja valuta siivilässä. Paista valuneet linssit ja sipuli-valkosipulisilppu rasvassa kattilassa.
  2. Lisää paseerattu tomaatti, kasvisliemi, suola ja pippuri. Anna kiehua noin 5 minuuttia kannen alla.
  3. Halkaise chili, ja poista siemenet, jos haluat miedomman chilin maun. Hienonna chili ja lisää kattilaan.
  4. Leikkaa paprikat kuutioiksi ja sekoita linssikeiton joukkoon. Lisää crème fraîche ja anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.
  5. Mausta linssikeitto hyvin pestyn sitruunan kuoriraasteella ja mehulla.
  6. Tarjoile valmis linssikeitto tuoreen leivän ja hummuksen kanssa.

Resepti: Arla