Toggle Nav

Resepti-Lohi-perunavuoka ja voisula

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohi-perunavuoka ja voisula
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
13,70 €
HYVÄ APAJA GRAAVILOHIVIIPALEET 150G
6,79 €
TOUCH OF TASTE KASVISFONDI 180ML
3,49 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
SIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,09 €
LUOMU SITRUUNA 330G PUSSI
2,55 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,55 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,99 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Valmistusaineet

  • 8 kpl suuria perunoita, ohuina viipaleina
  • 2 kpl pieniä keltasipuleita, ohuina viipaleina
  • 250 g tuoretta tai graavattua lohta
  • 1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
  • 3 kpl kananmunia
  • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria

TARJOILUUN

  • 1 kpl sitruunaa, lohkottuna
  • 150 g voita, sulatettuna

Valmistusohje

  1. Voitele uunivuoka ja laita perunaviipaleita sen pohjalle.
  2. Laita perunoiden päälle sipulia, lohta ja tilliä. Tee seuraava kerros samalla tavalla.
  3. Yhdistä kananmunat, fondi, maito ja kerma, vatkaa sekaisin. Mausta liemi suolalla ja pippurilla ja kaada tasaisesti vuokaan.
  4. Paista uunin keskiosassa 175°C:ssa noin 45 minuuttia.
  5. Tarjoa voisulan ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Touch of Taste