Toggle Nav

Resepti-Lohi-pinaattilasagne

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lohi-pinaattilasagne
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Lohi-pinaattilasagne on oivallinen arkiruoka: se syntyy helposti ja nopeasti. Kaiken lisäksi mehukas lohi-pinaattilasagne vie kielen mennessään.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 500 g Lohifileetä
  • 4 dl Arla Lempi Crème fraîche 28 %
  • 2 pkt Arla Apetina Snack aurinkokuivatut tomaatit
  • 1 dl Arla kevytmaitoa
  • 4 dl Tomaattikastiketta
  • 12 kpl Lasagnelevyjä
  • 60 g Tuoretta, huuhdeltua baby-pinaattia
  • 1 dl Arla Edamjuustoa raasteena
  • Pippuria ja oreganoa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuumenna uuni 175 °C. Leikkaa lohi 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään crème fraîche ja maito.
  2. Lisää tomaattikastike, lohi, lasagnelevyt, pinaatti ja Apetina välimerellinen juusto voideltuun uunivuokaan, noin 20x30 cm.
  3. Aloita ja lopeta crème fraîchella. Mausta oman mielen mukaan pippurilla ja oreganolla.
  4. Ripottele päälle juustoraaste ja paista lohi-pinaattilasagne uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.

Resepti: Arla