Toggle Nav

Resepti-Lohi poké bowl

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohi poké bowl
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
KURKKU 0,3-0,4KG SUOMI
0,45 €
LUOMU KURKKU 1KPL 240G SUOMI
Tarjoushinta 1,99 € Normaali hinta 2,49 €
JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
1,55 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,35 €
YUTAKA SUSHI RIISI 500G
4,19 €
LIMMI 200ML LIMETTITÄYSMEHU
2,19 €
FELIX KRUUNUMAJONEESI 175G
2,19 €
TOUCH OF TASTE ASIAN RED AND HOT FONDI 180ML
3,49 €
VOI HYVIN LUOMU HUNAJATUUBI 250G
5,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MUSTANG SASLIKTIKUT 40CM 100KPL
3,39 €

Valmistusaineet

  • 4 dl sushiriisiä, keitettynä
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  • 200 g tuoretta lohta
  • 4 pientä grillitikkua
  • suolaa ja pippuria
  • 4 kpl salaatinlehtiä, siivutettuna
  • 4 dl punasipulia, viipaloituna
  • 2 rkl limemehua
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 10 cm tuoretta kurkkua
  • 4 rkl sushi-inkivääriä

Kastike

  • 4 rkl majoneesia
  • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
  • 1 tl sriracha-chilikastiketta

Valmistusohje

  1. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Lämmitä miedolla lämmöllä riisiviinietikka, sokeri ja fondi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää seos keitetyn riisin joukkoon ja anna maustetun riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Pilko lohi neljään osaan ja työnnä grillitikku jokaisen palan läpi. Mausta lohivartaat suolalla ja pippurilla. Grillaa vartaat kuumassa lämmössä.
  4. Marinoi siivutettu punasipuli limemehun ja hunajan seoksella, jätä maustumaan 10 minuutiksi. Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi.
  5. Sekoita majoneesi, Touch of Taste Asian Red and Hot -fondi ja sriracha-chilikastike astiassa kastikkeeksi. Tarkista maku.
  6. Kokoa annos laittamalla kulhon pohjalle hieman riisiä, jonka päälle lisää lohivarras vihannekset ja muut lisukkeet. Viimeistele annos kastikkeella.

Resepti: Touch of Taste