Toggle Nav

Resepti-Lohipasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Lohipasta
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tämän ohjeen avulla pyöräytät helposti itsellesi maistuvan aterian. Korianteri tuo pastaan piristävän säväyksen.

Valmistusaineet

  • 300 g kylmäsavulohta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl Valio voita
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuorejuustoa

Valmistusohje

  1. Suikaloi kala. Hienonna valkosipulin kynnet
  2. Kuumenna voi teflonkattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, sokeri, limemehu ja korianteri. Lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutama minuutti.
  3. Lisää kalasuikaleet kattilaan ja kuumenna nopeasti. Tarjoa keitetyn pastan kanssa

Resepti: Valio