Toggle Nav

Resepti-Lohipasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohipasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HYVÄ APAJA KYLMÄSAVULOHIVIIPALEET 150G
6,79 €
E. ERIKSSON KYLMÄSAVULOHIFILE 450-550G
24,90 €
VALKOSIPULI 120G
0,95 €
LIMMI 200ML LIMETTITÄYSMEHU
2,19 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO KOLME PIPPURIA 200G LAKTOOSITON
2,19 €
VALIO VOI VÄHEMMÄN SUOLAA 500G
5,59 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
1,19 €

Tämän ohjeen avulla pyöräytät helposti itsellesi maistuvan aterian. Korianteri tuo pastaan piristävän säväyksen.

Valmistusaineet

  • 300 g kylmäsavulohta
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl Valio voita
  • 2 rkl sokeria
  • 3 rkl limetti- tai sitruunamehua
  • ½ dl tuoretta korianteria
  • 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuorejuustoa

Valmistusohje

  1. Suikaloi kala. Hienonna valkosipulin kynnet
  2. Kuumenna voi teflonkattilassa. Lisää hienonnettu valkosipuli, sokeri, limemehu ja korianteri. Lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua muutama minuutti.
  3. Lisää kalasuikaleet kattilaan ja kuumenna nopeasti. Tarjoa keitetyn pastan kanssa

Resepti: Valio