Toggle Nav

Resepti-Lohipastrami ja marinoitua punasipulia

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohipastrami ja marinoitua punasipulia
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
E. ERIKSSON LOHIFILE C-LEIKATTU 450-550G NORJA
13,70 €
LUOMU SALAATTISEKOITUS RASIA 100G
2,25 €
FOGLIA ORIENTALMIX SALAATTISEKOITUS 100G
1,65 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,35 €
LIMMI LUOMU SITRUUNATÄYSMEHU 250ML
2,99 €
URTEKRAM LUOMU SEESAMIÖLJY 500ML
6,69 €
MILL & MORTAR MAUSTE CHILI HIUTALE DILIP'S LUOMU 45G
8,00 €
URTEKRAM LUOMU CHILI-HIUTALE 23G
2,19 €
ADUKI SEESAMINSIEMEN LUOMU 500G
3,69 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €

VALMISTUSAINEET

  • 400 g ruodotonta lohifileetä
  • 1 dl Kikkoman Teriyakimarinadia
  • 2 rkl sitruunamehua (esim. Limmi)
  • mustapippuria
  • ripaus sokeria
  • 0,5 tl chilirouhetta
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • tilkka Seesamiöljyä (esim. Lanfranchi)
  • (suolaa)
  • vihersalaatteja

marinoitu punasipuli:

  • 1 pieni punasipuli
  • 1 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa lohifileestä pitkänomainen mahdollisimman siisti ja kaunis pala. Sekoita teriyakikastikkeen joukkoon sitruunamehu, mustapippuria, ripaus sokeria ja chilirouhe.
  2. Nosta lohipala kapeaan reunalliseen astiaan ja valele kauttaaltaan marinadilla. Peitä astia kelmulla ja anna kalan marinoitua kylmässä noin 2 tuntia.
  3. Laita sipuli marinoitumaan. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Sekoita sipulirenkaiden joukkoon punaviinietikka, suola ja sokeri. Laita sivuun odottamaan.
  4. Nosta kala marinadista ja sipaise pintaan tilkka seesamiöljyä. Paista lohipala pannulla nopeasti kaikilta sivuiltaan. Pyörittele lohi seesaminsiemenissä. Ripottele halutessasi pinnalle vielä suolaa.
  5. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile salaattipedillä marinoidun punasipulin kera.

Resepti: Rajamäen