Toggle Nav

Resepti-Lohipihvit

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohipihvit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
HYVÄ APAJA KYLMÄSAVUKIRJOLOHIVIIPALE 100G
4,19 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,99 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
3,29 €
TOUCH OF TASTE KALAFONDI 180ML
3,49 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,99 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

4 annosta

Valmistusaineet

  • 450 g lohifilettä, nahatonta ja ruodotonta
  • 100 g kylmäsavulohta
  • 1 tl suolaa
  • 2 kpl kananmunankeltuaisia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

  1. Leikkaa lohi pienemmiksi paloiksi ja laita mixeriin.
  2. Lisää suola ja soseuta tasaiseksi taikinaksi.
  3. Lisää keltuaiset ja fondi joukkoon, sekoita.
  4. Lisää lopuksi kerma pienissä erissä sekoittaen joukkoon, jotta saat ilmavan ja sileän kalamassan.
  5. Muotoile neljä saman suuruista pihviä ja laita ne öljytylle lautaselle tai tasolle. Laita kylmään vähintään 30 minuutiksi.
  6. Kuumenna paistinpannu ja paista pihvit voissa, kunnes ne on läpeensä kypsät.
  7. Tarjoa lisäksi perunalunta, herneitä ja raikasta salaattia.

Resepti: Valio