Toggle Nav

Resepti-Lohirulla

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohirulla
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
FAZER PAAHTOVEHNÄ 280G
1,55 €
KALAONNI KYLMÄSAVUKIRJOLOHI PALA 200G
Tarjoushinta 4,99 € Normaali hinta 6,89 €
E. ERIKSSON KYLMÄSAVULOHIFILE 450-550G
24,90 €
HYVÄ APAJA KYLMÄSAVULOHIVIIPALEET 500G
21,90 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO KYLMÄSAVULOHI 200G LAKTOOSITON
2,19 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
2,19 €
CREME BONJOUR TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
2,49 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,39 €

Maailman helpoin voileipäkakku syntyy yhdistämällä Fazer Paahto -leipä kylmäsavuloheen. Lisäksi tarvitset vain tuorejuustoa ja tilliä koristeluun ja valmis lohirulla on käärimistä vaille valmis. Tällä reseptillä luot helpon mutta näyttävän suolaisen tarjottavan juhlapöytään.

VALMISTUSAINEET

  • 9 viipalettaFazer Paahto Vehnä -leipää
  • 1 tlk tuorejuustoa (maustamaton tai kylmäsavulohi)
  • 200 g kylmäsavulohta
  • tilliä

VALMISTUSOHJE

  1. Lohirulla on hyvä tehdä valmiiksi maustumaan edellisenä päivänä. Leikkaa paahtoleipäviipaleista reunat pois. Kostuta viipaleita hiukan esim. pullasudilla vain viipaleiden toiselta puolelta. Lado leivät voipaperin päälle kolme rinnakkain ja kolme peräkkäin kostutettu puoli alaspäin.
  2. Voitele viipaleet runsaalla tuorejuustolla ja peitä savulohiviipaleilla. Hakkaa päälle runsaasti tuoretta tilliä. Kääri viipaleet rullalle voipaperia apuna käyttäen. Kiedo tiukaksi rullaksi ja laita jääkaappiin yön yli.
  3. Kun otat lohirullan voipaperikääreestä, anna pinnan ensin hieman kuivahtaa ennen koristelua. Voitele rulla tuorejuustolla, koristele juustoraasteella, lohen paloilla ja tillisilpulla.

Resepti: Fazer