Toggle Nav

Resepti-Lohitartar

Varastossa
GTIN
Resepti-Lohitartar
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA LEMPI SMETANA 200G LAKTOOSITON
2,49 €
KALAONNI ROSEPIPPURI GRAAVI LOHISELÄKE SIIVUTETTU 150G
7,19 €
KALAONNI KLASSIKKO GRAAVIKIRJOLOHI SIIVUTETTU 150G
6,69 €
HYVÄ APAJA GRAAVILOHIVIIPALEET 150G
6,99 €
E. ERIKSSON GRAAVILOHIFILE 450-550G
24,70 €
LUOMU RUUKKUTILLI SUOMI
2,99 €
NÄMPNÄS TILLI RASIA 20G
2,19 €
VIHREÄKEIJU TILLI
1,69 €
SITRUUNA RASIA 500G
1,49 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,15 €
SALONEN SAARISTOLAISNAPPI 8KPL 310G
2,29 €
SALONEN SAARISTOLAISLIMPPU 450G
2,89 €
UOTILAN SAARISTOLAISLIMPPU 420G
4,49 €
UUDENMAAN HERKKU RUISVUOKA VIIPALOITU 450G PAPERIPUSSISSA
2,59 €
UUDENMAAN HERKKU SAARISTOLAISLEIPÄ 400G
4,99 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,99 €
GREY POUPON DIJON SINAPPI 215G
2,79 €
BIONA DIJON SINAPPI LUOMU 200G
3,85 €
MEIRA VALKOPIPPURI JAUHETTU 31G PUSSI
1,65 €

Lohitartar on erinomainen alkupala ja täydellinen ruoka, jos graavilohta on jäänyt hävikkiin. Lohitartar on simppeli annos, joka sopii myös juhliin.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 2 rkl Tuoretta tilliä
  • 200 g Graavilohta
  • ½ Punasipulia
  • 1 tl Dijon sinappia
  • 1 maustemitallinen Valkopippuria
  • 1 dl Arla smetana
  • 1 kpl Sitruunoita
  • 4 viipaletta Ruisleipää

VALMISTUSOHJE

  1. Aloita lohitartar pilkkomalla ensin lohi ja tilli. Kuori ja hienonna sitten punasipuli.Laita lohi, tilli ja punasipuli kulhoon. Lisää sinappi ja pippuri.
  2. Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  3. Levitä lohitartar leipäviipaleille. Leikkaa sitruunasta viipaleita.
  4. Tarjoile lohitartar leivän päällä sitruunaviipaleen, smetanan ja tillinoksan kera.

Resepti: Arla