Resepti-Lohitartar
Varastossa
GTIN
Resepti-Lohitartar
Lohitartar on erinomainen alkupala ja täydellinen ruoka, jos graavilohta on jäänyt hävikkiin. Lohitartar on simppeli annos, joka sopii myös juhliin.
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- 2 rkl Tuoretta tilliä
- 200 g Graavilohta
- ½ Punasipulia
- 1 tl Dijon sinappia
- 1 maustemitallinen Valkopippuria
- 1 dl Arla smetana
- 1 kpl Sitruunoita
- 4 viipaletta Ruisleipää
VALMISTUSOHJE
- Aloita lohitartar pilkkomalla ensin lohi ja tilli. Kuori ja hienonna sitten punasipuli.Laita lohi, tilli ja punasipuli kulhoon. Lisää sinappi ja pippuri.
- Anna seoksen jäähtyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Levitä lohitartar leipäviipaleille. Leikkaa sitruunasta viipaleita.
- Tarjoile lohitartar leivän päällä sitruunaviipaleen, smetanan ja tillinoksan kera.