Resepti-Lohitäyte uuniperunalle
Varastossa
GTIN
Resepti-Lohitäyte uuniperunalle
Uuniperunat valmistuvat uunissa kuin itsestään, ja niiden kanssa tarjottava lohitäyte syntyy myös käden käänteessä.
4 annosta
VALMISTUSAINEET
- Kylmäsavulohta 150 g
- Arla Lempi Crème fraîchea 200 g
- Ruohosipulia
- Sitruunapippuria
- Mustapippuria
VALMISTUSOHJE
- Pilko kylmäsavulohisiivut pieniksi paloiksi ja silppua myös ruohosipuli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta täyte ripauksella sitruuna- ja mustapippuria.
- Anna täytteen makujen tekeytyä jääkaapissa sen aikaa, kun uuniperunat kypsyvät uunissa.
- Lusikoi valmis täyte kypsien perunoiden viiltoihin ja koristele annokset esimerkiksi ruohosipulilla.