Toggle Nav

Resepti-Luomuliha-kasvispata

Varastossa
GTIN
Resepti-Luomuliha-kasvispata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN LUOMU NAUDAN PAISTISUIKALE 300G
6,89 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,69 €
VALIO LUOMU RUOKAKERMA 10% 3DL LAKTOOSITON
2,59 €
LUOMU SIPULI PUSSI 500G
2,09 €
MUKULASELLERI 0,9-1,1KG
1,60 €
KIKKOMAN SOIJAKASTIKE 150ML VÄHEMMÄN SUOLAA
4,59 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
ADUKI VOIMAKAS PAPRIKAJAUHE LUOMU 200G
5,89 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 27G PUSSI
1,09 €
MEIRA MUSTAPIPPURI ROUHITTU 35G TÖLKKI
2,09 €
MEIRA JODIOITU HIENO MERISUOLA 600G
1,85 €
MEIRA JODIOITU RUOKASUOLA 1KG
1,09 €

Hyvästä lihasta ja kotimaisista juureksista valmistetussa pataruoassa maistuvat raaka-aineiden aidot maut.

5 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 400 g luomunaudanlihasuikaleita
  • 1 - 2 rkl Valio Luomu™ voita
  • 2 rkl soijakastiketta
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 (300 g) sipulia
  • 4 dl vettä
  • 2 - 3 (200 g) porkkanaa
  • pala (100 g) juuriselleriä
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 - 2 dl Valio Luomu™ ruokakermaa
  • ½ dl persiljaa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuutioi liha ja ruskista kahdessä erässä, siirrä lihasuikaleet kattilaan tai pataan. Mausta.
  2. Lisää pannulle sipulilohkot, kuullota ja lisää lihojen joukkoon. Kaada päälle vesi, sekoita.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 15 min. Lisää viipaloidut porkkanat ja pieniksi kuutioiksi leikattu selleri.
  4. Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä vielä n.30 min, kunnes liha on mureaa.
  5. Suurusta vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Keitä 2-3 min. Lisää lopuksi ruokakerma ja persilja.

Resepti: Valio