Toggle Nav

Resepti-Maa-artisokka-mustajuurikeitto

Varastossa
GTIN
Resepti-Maa-artisokka-mustajuurikeitto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KOTIMAINEN JUURESBOKSI N.5KG
14,90 €
MAA-ARTISOKKA PUSSI 500G SUOMI
4,75 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €

Valmistusaineet

  • 2 suurta mustajuurta
  • 1 pss (n. 500g) maa-artisokkaa
  • 1 pkt kuohukermaa
  • 1/2 parmesaania raastettuna
  • ripus suolaa
  • rouhaisu mustapippuria
  • vettä

Valmsitusohje

  1. Pese juurekset. Kuori ja pilko mustajuuri. Pilko myös suurimmat maa-artisokat. 
  2. Kuumenna vesi ja keitä juureksia 15-20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Kaada vesi pois. Soseuta juurekset sauvasekoittimella sileäksi. 
  3. Lisää kuohukerma, mausta suolalla ja pippurilla. Kiehauta keitto, lisää tarvittaessa vettä saadaksesi mieluisan koostumuksen. 
  4. Raasta parmesaani ja tarjoile keitto kuumana juustoraasteen kanssa.

Resepti: Satokausikalenteri