Toggle Nav

Resepti-Maapähkinävoipasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Maapähkinävoipasta-1
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tässä on peanut butterin eli maapähkinävoin ystävän suosikkipasta. Nopeasti valmistuva pastaruoka sopii hyvin niin alkuruoaksi kuin pääruoaksikin. Annokselle lisättävät marinoidut katkaravut mausteliemineen tekevät tuhdin täyteläisestä annoksesta raikkaan kokonaisuuden

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 200 g pastaa
  • 1 dl maapähkinävoita, maustamaton
  • ½ prk (à 3 dl) Valio Luomu™ ruokakermaa
  • ½ kasvisliemikuutio
  • n. 2 dl pastan keitinvettä

Marinoidut katkaravut:

  • 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu sulatettuna
  • 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
  • 1 limetti
  • 1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 1 salottisipuli ohuina viipaleina
  • ½ rkl hunajaa
  • 1 mm cayennepippuria

Pinnalle:

  • ½ dl suolapähkinöitä (esim. cashew) rouhittuna

VALMISTUSOHJE

  1. Valmista ensin marinoidut katkaravut: Valuta katkaravut. Lisää joukkoon öljy sekä limen mehu. Mausta tuoreella korianterilla (ja sipulilla), hunajalla ja cayennella.
  2. Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen.
  3. Kun pasta on lähes valmista, kuumenna maapähkinävoi, ruokakerma ja liemikuutio kattilassa tai pannussa. Notkista kastike pastan keitinvedellä.
  4. Yhdistä valutettu pasta ja maapähkinävoikastike. Nosta annoslautasille.
  5. Lusikoi päälle marinoidut katkaravut mausteliemineen. Viimeistele annos pähkinöillä.

Resepti: Valio