Toggle Nav

Resepti-Maapähkinävoipasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Maapähkinävoipasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
URTEKRAM LUOMU MAAPÄHKINÄVOI PEHMEÄ 230G
3,89 €
URTEKRAM LUOMU TOMAATTISOSE 200G
2,89 €
URTEKRAM LUOMU SHOYU SOIJAKASTIKE 250ML
4,59 €
URTEKRAM LUOMU TAMARI GLUTEENITON SOIJAKASTIKE 250ML
4,59 €
URTEKRAM LUOMU MAKEA PAPRIKA 28G
2,49 €

Maapähkinävoipasta parsakaalilla

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt valitsemaasi Urtekram pastaa
  • 1 tuore parsakaali (n. 400 g)
  • kevätsipulia maun mukaan
  • tuoretta korianteria
  • ripaus suolaa

Kastike

  • ½ prk (n. reilu dl) Urtekram smooth maapähkinävoita
  • 4 rkl Urtekram tomaattisosetta
  • 2 rkl Urtekram soijakastiketta
  • 1 tl Urtekram jauhettua paprikaa

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  2. Huuhtele parsakaali, ja pilko sekä kukinnot että jalka pieniksi.
  3. Kun pasta on kiehunut n. 10 minuuttia, lisää mukaan parsakaali, ja anna kiehua n. 5 minuuttia pastan mukana.
  4. Sekoita kaikki maapähkinävoipastan ainekset keskenään pienessä kattilassa ja lämmitä niin että saat kastikkeen sekoitettua.
  5. Siivilöi pasta, säästä hieman keitinvettä kastikkeeseen.
  6. Sekoita kastike pastaan ja parsakaaliin,ja notkista vielä hieman tarvittaessa keitinvedellä.
  7. Hienonna päälle sipulia ja tuoretta korianteria - nauti!

Resepti: Urtekram