Toggle Nav

Resepti-Maidoton mansikkatäytekakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Maidoton mansikkatäytekakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KASLINK AITO KAURAVISPI 26% UHT 2,5DL
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,45 €
BANAANI CHIQUITA 0,9-1,1KG
1,75 €
LUOMU BANAANI REILU KAUPPA 0,9-1,1KG PUSSI
2,08 €
MACURTH LUOMU SITRUUNAMELISSA 30G
7,29 €
NÄMPNÄS MINTTU RASIA 20G
2,19 €
BIONA NEITSYTKOOKOSÖLJY LUOMU 200G
6,89 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
URTEKRAM LUOMU LEIVINJAUHE 80G
4,29 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,15 €
MEIRA RUOKASOODA 125G
0,79 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Juhlien herkullisin täytekakku syntyy helposti maidottomana Aito-tuotteilla!

noin 8 palaa

Valmistusaineet

Pohja:

  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl ruokasoodaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2,5 dl Aito Kauraruoka Maustamaton
  • 1 banaani
  • 0,5 dl neitsytkookosöljyä

Täyte ja koristelu:

  • 1 purkki Aito Kauravispiä
  • 4-5 dl Aito Kauravälipala Mansikkaa
  • 500 g tuoreita mansikoita
  • Sitruunamelissan tai mintun lehtiä

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Soseuta banaani haarukalla ja sulata kookosöljy. Jos Kauraruoka on jääkaappikylmää, lämmitä sitä hetki. Sekoita yhteen soseutettu banaani, huoneenlämpöinen kauraruoka sekä sulatettu öljy.
  2. Sekoita kuivat aineet: jauhot, sokeri, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Kaada Kauraruoka-banaaniseos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita varovasti käännellen yhteen. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle siten, että se on lähes koko uunipellin kokoinen (noin 32 x 26 cm levy). Paista 180 C uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin.
  3. Vatkaa Aito Kauravispi vaahdoksi. Lisää joukkoon Aito Kauravälipala Mansikkaa ja jatka vatkaamista, kunnes saat kuohkeaa, mansikkaista kermaa. Viipaloi noin puolet mansikoista.
  4. Leikkaa kakkulevy kahdeksi yhtä suureksi palaksi. Nosta pohjalevy tarjoiluastiaan varovasti siten, että kakun alapuoli tulee ylöspäin. Tämä puoli imee paremmin kosteutta. Levitä kakun päälle mansikkaista Kauravispi-kauravälipalaseosta ja lisää päälle tuoreita viipaloituja mansikoita. Nosta varovasti päälle toinen kakkulevy ja levitä päälle ja reunoille loput Kauravispistä. Koristele kakku tuoreilla mansikoilla, yrteillä ja syötävillä kukilla.

Vinkki: mustikkaisen version kakusta saat käyttämällä Aito Kauravälipala Mustikkaa ja tuoreita mustikoita.

Resepti: Kaslink