Toggle Nav

Resepti-Mämmikaramellit

Varastossa
GTIN
Resepti-Mämmikaramellit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO KUOHUKERMA 0.5L
3,79 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 3DL LAKTOOSITON
2,99 €
VALIO KUOHUKERMA 3,3DL LAKTOOSITON
2,99 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,89 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,69 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
DANSUKKER TOMUSOKERI 500G
1,39 €
DANSUKKER SIIRAPPI 1KG
2,69 €
PANDA 145G MAITOSUKLAALEVY
2,09 €
PANDA TUMMASUKLAALEVY 145G
2,09 €
PANDA VALKOSUKLAALEVY 145G
2,09 €
VAN HOUTEN KAAKAOJAUHE 125G
2,69 €
NESQUIK KAAKAOJUOMAJAUHE 400G
2,49 €

Itsetehdyt karamellit ovat juhlapyhien herkkua. Suklaa ja mämmi - pääsiäisen kruunut, taituroi niistä ihanan tahmeat karamellit.

VALMISTUSAINEET

  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 4,5 dl sokeria
  • 2 rkl siirappia
  • 50 g voita
  • 100 g suklaata
  • 100 g Mämmiä

VALMISTUSOHJE

  1. Mittaa kerma, sokeri, siirappi ja voi paksupohjaiseen kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 10 minuuttia (tai kunnes lämpötila on 118 C). Voit varmistua lämpötilasta tekemällä kuulakokeen eli tiputa seosta tippa vesilasiin jossa on kylmää vettä. Jos seos jähmettyy muotoiltavaksi se on valmista.
  2. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaa ja anna sulaa. Lisää mämmi sekoittaen karamellimassaan. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja vaahdota sähkövatkaimella massaa vähän vaaleammaksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 20 x 20 cm). Anna kovettua viileässä yön yli.
  3. Leikkaa karamellista paloja. Vinkki! Voit kuorruttaa karamellipalat tomusokerilla tai kaakaojauheella.

Resepti: Saarioinen