Toggle Nav

Resepti-Mansikka-valkosuklaamisu

Varastossa
GTIN
Resepti-Mansikka-valkosuklaamisu
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LATTERIE CARSICHE MASCARPONE TUOREJUUSTO 250G
3,69 €
PANDA VALKOSUKLAALEVY 145G
1,99 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
2,55 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
0,99 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
0,99 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €

Voit tarjota tätä hieman tiramisun tapaan valmistettua mansikkaista herkkua kahvipöydässä tai jälkiruokana.

6 annosta

Valmistusaineet

  • 24 kpl savoiardikeksejä
  • 3 dl maitoa

Täyte

  • 3 kananmunaa
  • 1 tl luomusitruunan kuoriraastetta
  • ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 100 g valkosuklaata

Koristeluun

  • tuoreita mansikoita

Valmistusohje

  1. Ota esille savoiardikeksit.
  2. Sekoita maito ja vaniljasokeri keskenään.
  3. Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
  4. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
  5. Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
  6. Sekoita keltuaiset ja mascarponejuusto keskenään. Sekoita valkuaisvaahto käännellen joukkoon.
  7. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä käännellen. Lisää täytteeseen yhdessä sitruunankuoriraasteen ja lopun sokerin kanssa. Tarkista maku.
  8. Kastele puolet savoiardikekseistä vaniljamaidossa ja laita vieretysten vuokaan. Kaada päälle puolet täytteestä. Kastele loput keksit ja laita vaahdon päälle. Laita pinnalle loput täytteestä.
  9. Anna vetäytyä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mansikoilla.

Resepti: Dansukker