Resepti-Mansikka-valkosuklaamisu
Varastossa
GTIN
Resepti-Mansikka-valkosuklaamisu
Voit tarjota tätä hieman tiramisun tapaan valmistettua mansikkaista herkkua kahvipöydässä tai jälkiruokana.
6 annosta
Valmistusaineet
- 24 kpl savoiardikeksejä
- 3 dl maitoa
Täyte
- 3 kananmunaa
- 1 tl luomusitruunan kuoriraastetta
- ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
- 250 g mascarponejuustoa
- 100 g valkosuklaata
Koristeluun
- tuoreita mansikoita
Valmistusohje
- Ota esille savoiardikeksit.
- Sekoita maito ja vaniljasokeri keskenään.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan.
- Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori.
- Vaahdota valkuaiset ja 1 rkl sokeria valkoiseksi vaahdoksi.
- Sekoita keltuaiset ja mascarponejuusto keskenään. Sekoita valkuaisvaahto käännellen joukkoon.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä käännellen. Lisää täytteeseen yhdessä sitruunankuoriraasteen ja lopun sokerin kanssa. Tarkista maku.
- Kastele puolet savoiardikekseistä vaniljamaidossa ja laita vieretysten vuokaan. Kaada päälle puolet täytteestä. Kastele loput keksit ja laita vaahdon päälle. Laita pinnalle loput täytteestä.
- Anna vetäytyä muutama tunti jääkaapissa. Koristele mansikoilla.