Resepti-Mansikkainen juustosalaatti
Varastossa
GTIN
Resepti-Mansikkainen juustosalaatti
Raikas juustosalaatti sopii alku- tai pikkuruoaksi. Mansikat ja kaprikset piristävät sen makua. Jos tuoreita mansikoita ei ole käytettävissä, korvaa ne kirsikkatomaateilla tai vesimelonilla. Polar-juusto tuo salaattiin täyteläisyyttä ja ruokaisuutta.
Valmistusaineet
- 1 pieni ruukku lehtisalaattia
- 1 - 2 dl rucolaa
- pieni kurkku
- 2 rkl kaprista
- ½ dl ruohosipulia
- 2 - 3 dl tuoreita mansikoita
- ½ pkt (à 350 g) Valio Polar® Täyteläinen juustoa
KASTIKE
- 3 dl Valio turkkilaista jogurttia laktoositon
- 2 ½ rkl basilikapestoa
- 1 tl sokeria tai ruokosokerisiirappia
Valmistusohje
- Huuhdo ja kuivaa salaatti ja rucola. Revi ne pienemmiksi paloiksi. Levitä laakealle vadille.
- Halkaise kurkku ja viipaloi se. Valuta kaprikset.
- Hienonna ruohosipuli.
- Leikkaa mansikat lohkoiksi. (Korvaa halutessasi mansikat kirsikkatomaateilla tai vesimelonin paloilla.)
- Kuutioi juusto.
- Levitä ainekset salaatinlehtien päälle.
- Sekoita kastikeainekset. Notkista kastike halutessasi tilkalla (1 -2 rkl) maitoa. Tarjoa erikseen salaatin kanssa.
- Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.