Toggle Nav

Resepti-Mansikkainen juustosalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Mansikkainen juustosalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO POLAR ALKUPERÄINEN JUUSTO 15% 350G LAKTOOSITON
5,19 €
VALIO TURKKILAINEN JOGURTTI 400G LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO LUOMU TURKKILAINEN JOGURTTI 400G
1,99 €
JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,69 €
LUOMU JÄÄSALAATTI PUSSI 100G SUOMI
3,49 €
LUOMU RUCOLA 100G
2,19 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,19 €
ROYAL KAPRIS 105/65G
2,19 €
URTEKRAM LUOMU VIHREÄ PESTO 130G
3,89 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €

Raikas juustosalaatti sopii alku- tai pikkuruoaksi. Mansikat ja kaprikset piristävät sen makua. Jos tuoreita mansikoita ei ole käytettävissä, korvaa ne kirsikkatomaateilla tai vesimelonilla. Polar-juusto tuo salaattiin täyteläisyyttä ja ruokaisuutta.

Valmistusaineet

  • 1 pieni ruukku lehtisalaattia
  • 1 - 2 dl rucolaa
  • pieni kurkku
  • 2 rkl kaprista
  • ½ dl ruohosipulia
  • 2 - 3 dl tuoreita mansikoita
  • ½ pkt (à 350 g) Valio Polar® Täyteläinen juustoa

KASTIKE

  • 3 dl Valio turkkilaista jogurttia laktoositon
  • 2 ½ rkl basilikapestoa
  • 1 tl sokeria tai ruokosokerisiirappia

Valmistusohje

  1. Huuhdo ja kuivaa salaatti ja rucola. Revi ne pienemmiksi paloiksi. Levitä laakealle vadille.
  2. Halkaise kurkku ja viipaloi se. Valuta kaprikset.
  3. Hienonna ruohosipuli.
  4. Leikkaa mansikat lohkoiksi. (Korvaa halutessasi mansikat kirsikkatomaateilla tai vesimelonin paloilla.)
  5. Kuutioi juusto.
  6. Levitä ainekset salaatinlehtien päälle.
  7. Sekoita kastikeainekset. Notkista kastike halutessasi tilkalla (1 -2 rkl) maitoa. Tarjoa erikseen salaatin kanssa.
  8. Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.

Resepti: Valio