Toggle Nav

Resepti-Marjainen Marianne Crush -kakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Marjainen Marianne Crush -kakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
FAZER DOMINO MARIANNE TÄYTEKEKSI 350G
4,29 €
FAZER DOMINO ORIGINAL TÄYTEKEKSI 175G
2,49 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 200G
2,99 €
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
3,79 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
VALIO EILA VISPIKERMA 2DL UHT LAKTOOSITON
2,29 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,45 €
ARLA INGMAN LUOMU KUOHUKERMA 2DL
1,25 €
VALIO LUOMU MAITORAHKA 200G LAKTOOSITON
1,15 €
VALIO MAITORAHKA 500G LAKTOOSITON
3,59 €
PAKASTE PAKKASMARJA MANSIKKA 250G SUOMI
3,39 €
PAKASTE PAKKASMARJA PUOLUKKA 200G SUOMI
1,89 €
PAKASTE PAKKASMARJA MUSTIKKA 200G SUOMI
2,29 €
PAKASTE PAKKASMARJA KARPALO 200G VIRO
2,19 €
PAKASTE PAKKASMARJA 200G PUUTARHAVADELMA SUOMI
4,29 €
PAKASTE PAKKASMARJA KUNINGAS MARJASEKOITUS 250G SUOMI
3,59 €
MEIRA LIIVATELEHTI 20G PUSSI
1,49 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
EKSTRÖMS VADELMAINEN SEKAMEHUTIIVISTE 0,5L
5,19 €
EKSTRÖMS MUSTAHERUKKAINEN SEKAMEHUTIIVISTE 0,5L
5,19 €
EKSTRÖMS MANSIKKAINEN SEKAMEHUTIIVISTE 0,5L
5,19 €

Ihana, marjainen Marianne Crush -kakku vie kielen mennessään.

10 annosta

VALMISTUSAINEET

Pohja:

  • 200 g suklaakeksejä
  • 50 g voisulaa

Täyte:

  • 2 dl vispikermaa
  • 120 g Fazer Marianne Crush -rouhetta tai n. 15 murskattua Marianne -karkkia
  • 200 g rahkaa
  • 5 kpl liivatelehteä
  • 1 dl kiehuvaa vettä

Pintahyytelö:

  • 400 g marjoja
  • 1 dl sokeria
  • 4 kpl liivatelehteä
  • 1 dl punaista mehua

VALMISTUSOHJE:

  1. Murenna keksit ja sekoita murut voisulan kanssa ja painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Liota viisi liivatelehteä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois.
  3. Sulata liivatelehdet kiehuvaan veteen. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle.
  4. Anna kakun hyytyä jääkaapissa 2-3 tuntia, tai kunnes rahkaseos on hyytynyt.
  5. Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota neljä liivatelehteä 5 minuuttia ja purista niistä ylimääräinen vesi pois ja sulata liivatelehdet kiehuvaan mehuun.
  6. Sekoita liivateliemi survottujen marjojen joukkoon ja nostele liivateseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakku jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Vinkki: Jos haluat pakastaa kakun, niin pakasta kakku ilman pintahyytelöä. Anna kakun sulaa hitaasti jääkaapissa ja valmista pintahyytelö. Valuta hyytelökerros vuokaan kakun päälle. Pinta hyytyy nopeasti kylmän pohjan ansiosta.

Resepti: Fazer