Toggle Nav

Resepti-Marjaisa täytekakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Marjaisa täytekakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
SAARIOINEN LETTUHILLO 500G
3,29 €
LUOMU SITRUUNA 300G PUSSI
2,39 €
KUORTTISEN LUOMUKANALAN LUOMU KANANMUNA 10KPL
4,95 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
1,79 €
NIKULAN LUOMU KANANMUNA M 10 KPL 580G
3,49 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,29 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,29 €
ARLA INGMAN LUOMU KUOHUKERMA 2DL
1,29 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
VALIO VIOLA TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
CREME BONJOUR TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
ARLA LUOMU KEVYTMAITO 1L
0,99 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
0,99 €
SAARIOINEN MANSIKKA-VADELMAHILLO 500G
3,29 €
VALIO EILA KEVYTMAITOJUOMA 1L LAKTOOSITON
2,19 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
MÄKELÄN LUOMUTILA VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA 1KG LUOMU
3,49 €
SUNNUNTAI ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
1,79 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
KOLMEN KONSTIN PERUNAJAUHO 500G GLUTEENITON
1,15 €
FINNAMYL 500G LUOMU PERUNAJAUHO GLUTEENITON
1,69 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,15 €
URTEKRAM LUOMU VANILJASOKERI 34G
5,79 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
FOODIN LUOMU SITRUUNAMEHU 250ML
2,89 €

Marjaisa täytekakku on paikallaan kesän pienemmissä ja suurimmissa juhlissa.

8-10 annosta

VALMISTUSAINEET

Pohja:

  • 4 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte:

  • 1 prk Mansikka-vadelmahillo 500 g
  • 1,5 l mansikoita, vadelmia ja puutarhamarjoja
  • 1 prk maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 dl kuohukermaa

Kostutukseen:

  1. 1,5 dl maitoa

VALMISTUSOHJE

  1. Vaahdota munat ja sokeri tanakan kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhoilla vuorattuun vuokaan ja paista 200 ° C uunin alatasolla n. ½ tuntia, kunnes kakku on kypsä. Anna kakkupohjan tekeytyä seuraavaan päivään, jolloin se on helpompi leikata.
  2. Lisää tuorejuuston joukkoon sokerit, sitruunamehu ja lopuksi vaahdotettu kerma. Lisää makeutta haluamasi määrä. Viipaloi n. ½ litraa mansikoita kakun väliin laitettavaksi. Leikkaa kakku kolmeen osaan ja kostuta alimmainen kakkulevy. Levitä mansikka-vadelmahilloa levylle ja ripottele puolet mansikkaviipaleista päälle. Levitä päälle 1/3 kermatäytteestä. Täytä samoin toinen väli kakusta. Kostuta kakun päällimmäinen kerros ja levitä ohut kerros hilloa päälle. Lisää loput kermatäytteet ja koristele kakku runsaalla keolla marjoja. Täytteeseen ja koristeluun sopivat mainiosti myöskin tuoreet tai säilötyt hedelmät.

Resepti: Saarioinen