Toggle Nav

Resepti-Mätileipä ja smetanavaahto

Varastossa
GTIN
Resepti-Mätileipä ja smetanavaahto
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
UOTILAN SAARISTOLAISLIMPPU 420G
4,49 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU KIRJOLOHENMÄTI SUOMI 250G
12,90 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU SIIANMÄTI SUOMI 150G
20,90 €
PAKASTE ÄYRIÄISTUKKU MUIKUNMÄTI SUOMI 150G
24,90 €
VALIO SMETANA 120G LAKTOOSITON
2,19 €
ARLA LEMPI SMETANA 200G LAKTOOSITON
2,49 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,19 €
MEIRA VALKOPIPPURI JAUHETTU 31G PUSSI
1,65 €
MALDON MERISUOLAHIUTALEET 250G
5,95 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €

Mäti on aina juhliin sopiva tarjottava, se kruunaa mukavasti myös arjen herkutteluhetkiä. Mäti sopii oivasti Saaristolaislimpun kaveriksi.

noin 10 kpl

VALMISTUSAINEET

Smetanavaahto:

  • 300 g Smetana
  • hienoa merisuolaa ja valkopippuria

Mätileivät:

  • 1 Saaristolaislimppu
  • 150g Kirjolohenmätiä
  • Ruohosipulia

VALMISTUSOHJE

  1. Smetanavaahto mätileivälle: Vatkaa smetana kovaksi vaahdoksi ja mausta se suolalla ja hienonnetulla valkopippurilla.
  2. Mätileipä: Valuta kalanmäti hyvin esimerkiksi suodatinpaperin läpi. Levitä tai pursota smetanavaahto limppuviipaleiden päälle ja nostele mätiä lusikalla smetanan päälle. Koristele ruohosipulilla.

Vinkki! Cocktailpaloja saat tehtyä helposti juhliin leikkaamalla limppuviipaleen pienemmäksi. Voit myös tehdä pienempiä cocktailpaloja erimallisilla piparkakkumuotilla.

Resepti: Uotilan