Toggle Nav

Resepti-Meksikolainen kanapata

Varastossa
GTIN
Resepti-Meksikolainen kanapata
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ADUKI PUNAINEN KIDNEY PAPU LUOMU 500G
2,89 €
VALIO EILA KEVYT CREME FRAICHE 18% 200G LAKTOOSITON
2,49 €
VALIO CREME FRAICHE 150G LAKTOOSITON
1,69 €
LIME 1KPL 0,2-0.3KG
1,69 €
LUOMU LIME 1KPL 300G
3,59 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
1,99 €
NÄMPNÄS KORIANTERI RASIA 20G
2,79 €
VALIO OIVARIINI JUOKSEVA 400ML LAKTOOSITON
3,59 €
DANSUKKER FARIINISOKERI 500G
1,75 €

Tuo tuulahdus Meksikoa keittiöösi tämän kanapadan avulla. Jos haluat padasta tulisemman, lisää chilin määrää.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 500 g broilerin rintafileetä
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl pippurisekoitusta
  • yhden limetin kuori raastettuna
  • yhden limetin mehu
  • 1 - 2 (150 g) sipulia
  • 1 punainen chilipalko
  • 1 rkl fariinisokeria tai hunajaa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tlk (420 / 265 g) kidneypapuja tai ruskeita papuja
  • 1 prk (150 g) Valio crème fraîchea 28%
  • ½ dl tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki.
  3. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama min.
  4. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.

Resepti: Valio