Resepti-Mozzarellatoast
Varastossa
GTIN
Resepti-Mozzarellatoast
Herkulliset välipalatoastit valmistuvat vähistä raaka-aineista silman räpäyksessä. Maukas pesto ja mozzarella-juusto on perinteinen ja toimiva pari.
Valmistusaineet
- 2 viipaletta paahtoleipää
- 1 tl pestoa , punaista tai vihreää
- 1 tl Valio Oivariini® rasvaa
- 4 kpl Valio Luomu™ tuoremozzarella viipaleita
Valmistusohje
- Voitele toinen paahtoleipä pestolla ja toinen Oivariini rasvalla.
- Asettele peston päälle juustoviipaleet ja paina toinen leipä kanneksi rasvapuoli alaspäin.
- Paahda voileipägrillissä, kunnes leivän pinta on kauniin ruskea ja juusto on sulanut.
MOZZARELLABRUCHETAT
Leikkaa patongista ohuita viipaleita. Voitele pinta pestolla ja laita päälle kaksi juustoviipaletta. Paista uunissa 225 asteessa 6 - 8 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.