Toggle Nav

Resepti-Mozzarellatoast

Varastossa
GTIN
Resepti-Mozzarellatoast
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO LUOMU TUOREMOZZARELLA VIIPALEET 150G LAKTOOSITON
3,29 €
URTEKRAM LUOMU PUNAINEN PESTO 130G
3,89 €
URTEKRAM LUOMU VIHREÄ PESTO 130G
3,89 €
SACLA 270G BASILIKA PESTO SQUEEZY
5,59 €
SACLA 270G CHILI & TOMATTI PESTO SQUEEZY
5,59 €
VAASAN TAIKARUIS 100% PAAHTOLEIPÄ 370G
1,75 €
VAASAN TAIKA VAALEA TÄYSJYVÄPAAHTOLEIPÄ 400G
2,19 €
VALIO OIVARIINI NORMAALISUOLAINEN 400G HYLA
3,09 €

Herkulliset välipalatoastit valmistuvat vähistä raaka-aineista silman räpäyksessä. Maukas pesto ja mozzarella-juusto on perinteinen ja toimiva pari.

Valmistusaineet

  • 2 viipaletta paahtoleipää
  • 1 tl pestoa , punaista tai vihreää
  • 1 tl Valio Oivariini® rasvaa
  • 4 kpl Valio Luomu™ tuoremozzarella viipaleita

Valmistusohje

  1. Voitele toinen paahtoleipä pestolla ja toinen Oivariini rasvalla.
  2. Asettele peston päälle juustoviipaleet ja paina toinen leipä kanneksi rasvapuoli alaspäin.
  3. Paahda voileipägrillissä, kunnes leivän pinta on kauniin ruskea ja juusto on sulanut.

MOZZARELLABRUCHETAT
Leikkaa patongista ohuita viipaleita. Voitele pinta pestolla ja laita päälle kaksi juustoviipaletta. Paista uunissa 225 asteessa 6 - 8 min. Viimeistele tuoreella basilikalla.

Resepti: Valio