Toggle Nav

Resepti-Munavoikastike uunilohelle

Varastossa
GTIN
Resepti-Munavoikastike uunilohelle
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KIRJOLOHIFILE C-LEIKATTU 0,8-1,2KG SUOMI
23,99 €
VALIO EILA VOI 200G LAKTOOSITON
3,29 €
NIKULAN VAPAA KANANMUNA M 10 KPL 580G
2,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Yksinkertaista ja ehkä siksi niin kovin maistuvaa ruokaa niin arkeen kuin juhlaan. Aktiivista ruoanvalmistusaikaa ei tähän kokonaisuuteen kauaa mene.

Valmistusaineet

UUNILOHI

  • 800 g kirjolohifilee
  • ¼ tl suolaa tai suolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä

MUNAVOIKASTIKE

  • 100 g Valio Eila® voita
  • 1 kpl keitettyä (8 min) kananmunaa hienonnettuna
  • tuoretta tilliä hienonnettuna
  • suolaa myllystä

Valmistusohje

  1. Pyyhi lohifileen pinta talouspaperilla. Laita filee uunivuokaan tai leivinpaperille uunipellille nahkapuoli alaspäin.
  2. Mausta kala suolalla ja pippurilla.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Kypsymisaika riippuu fileen paksuudesta.
  4. Sulata voi. Lisää muna (ja tilli). Rouhaise joukkoon hieman suolaa.
  5. Tarjoa munavoikastike uunilohen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki: Voit leikata kalan valmiiksi annospaloiksi ennen kypsentämistä. Aseta palat vierekkäin uunivuokaan ehjän kalafileen muotoon.

Resepti: Valio