Toggle Nav

Resepti-Mustikka-rahkapiirakka

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Mustikka-rahkapiirakka
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Tämä herkullinen mustikka-rahkapiirakka koostuu maukkaasta pohjasta, täyteläisestä rahkatäytteestä ja raikkaista tuoreista mustikoista. Nam!

8 annosta

VALMISTUSAINEET

Pohja:

  • 2½ dl Vehnäjauhoja
  • 100 g Arla Meijerivoita
  • ¾ dl Sokeria
  • 1 Kananmuna
  • 1 tl Leivinjauhetta

Täyte:

  • 1 dl Arla Vanhanajan luomutäysmaitoa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa
  • 1 Kananmuna
  • 1 dl Sokeria
  • 1 tl Vaniljasokeria

Päälle:

  • 2-3 dl tuoreita mustikoita

VALMISTUSOHJE

  1. Aloita valmistamaan mustikka-rahkapiirakka tekemällä piirakan pohja. Sekoita kananmuna, sokeri ja sulatettu voi keskenään. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään, ja sekoita ne muna-sokeriseokseen mukaan.
  2. Sekoita täytteen aineet tasaiseksi taikinaksi. Painele pohjataikina voideltuun vuokaan (24cm). Kaada rahkaseos pohjan päälle. Paista mustikka-rahkapiirakka 200°C asteisessa uunissa keskitasolla noin 40 min.
  3. Koristele mustikka-rahkapiirakka kaatamalla mustikat valmiin rahkapiirakan päälle.

Resepti: Arla