Toggle Nav

Resepti - Muurinpohjaletut

Ei varastossa
GTIN
Resepti - Muurinpohjaletut
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Muurinpohjaletuissa maistuu kesä! Lettutaikina saa lisämakua ohrasta. Kokeile lettujen kanssa kermaista raparperi- tai suolaista kinkkutäytettä.

16 isoa lettua

Valmistusaineet

  • 3 kananmunaa
  • 1 l Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl täysjyväohrajauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 50 g Valio Luomu™ voita sulatettuna

Valmistusohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
  2. Sekoita joukkoon maito.
  3. Lisää jauhot, sokeri, suola ja Oivariini tai sulatettu voi.
  4. Anna taikinan turvota n. 30 min.
  5. Paista taikinasta muurinpohjapannulla tai tavallisella paistinpannulla ohukaisia.
  6. Tarjoa niiden kanssa Kermaista raparperitäytettä, marjasurvosta ja/tai hilloa tai jäätelöä. Tarjoa lettujen kanssa myös suolaisia täytteitä, esim. Kinkkutäytettä tai lämmintä sienimuhennosta.

Resepti: Valio