Toggle Nav

Resepti-Myllärin Mokkapalat

Varastossa
GTIN
Resepti-Myllärin Mokkapalat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KUORTTISEN LUOMUKANALAN LUOMU KANANMUNA 10KPL
5,19 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
1,19 €
DANSUKKER SIRO ERIKOISHIENO SOKERI 1KG
1,55 €
ARLA LAKTOOSITON MEIJERIVOI 500G VÄHEMMÄN SUOLAA
3,79 €
VALIO VOI NORMAALISUOLAINEN 500G
3,89 €
VALIO LUOMU KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN KEVYTMAITO 1L
1,09 €
VALIO VAPAAN LEHMÄN TÄYSMAITO 1L
1,45 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
URTEKRAM LUOMU LEIVINJAUHE 80G
4,29 €
MEIRA LEIVINJAUHE 100G
1,15 €
VAN HOUTEN KAAKAOJAUHE 125G
2,69 €
DANSUKKER TOMUSOKERI 500G
1,39 €
PAULIG JUHLA MOKKA 500G SUODATINJAUHATUS KAHVI
4,29 €

Mokkapalat – tuo kotikeittiöiden ja turnauskahvioiden klassikko! Myllärin mokkapalat -reseptillä herkku syntyy helposti ja onnistuu varmasti.

VALMISTUSAINEET

  • 4 kanamunaa
  • 4,5 dl sokeria
  • 300 g sulatettua voita
  • 3 dl maitoa
  • 7,5 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
  • 4 tl leivinjauhetta
  • 4 tl vaniljasokeria
  • 5 rkl tummaa kaakaojauhetta

Kuorrute:

  • 4 dl tomusokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 5-6 rkl vahvaa, jäähtynyttä kahvia
  • 50 g sulatettua voita

VALMISTUSOHJE

  1. Mittaa kulhoon kananmunat ja sokeri ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sula voi ja maito ja sekoita hyvin.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
  3. Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 15 – 20 minuuttia uunin tehosta riippuen.
  4. Kun pohja on jäähtynyt, mittaa kulhoon tomusokeri. Lisää kahvia ruokalusikallinen kerrallaan hyvin sekoittaen.
  5. Lisää lopuksi sula voi ja sekoita kuorrute tasaiseksi. Kaada kuorrute pohjan päälle ja levitä reunoja myöten.
  6. Koristele suklaa- tai vaahtokarkeilla, suolapähkinöillä, muroilla, myslillä tai ihan perinteisesti nonparelleilla.
  7. Anna kuorrutteen jähmettyä ennen paloiksi leikkaamista.

Resepti: Myllärin