Toggle Nav

Resepti-New York cheese cake

Ei varastossa
GTIN
Resepti-New York cheese cake
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Takuuvarma ja tuhti klassikko, joka ei takuulla petä suurimpiakaan herkkusuita.

12 annosta

VALMISTUSAINEET

Pohja

  • 200 g digestivekeksejä
  • 100 g Valio voita sulatettuna
  • ½ tl kanelia

Täyte

  • 3 prk (à 200 g) Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 ½ dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl raastettua limetinkuorta tai sitruunankuorta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 prk (150 g) Valio crème fraîchea

Päälle

  • 2 prk (à 150 g) Valio crème fraîchea
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl limetti- tai sitruunamehua
  • vadelmia

VALMISTUSOHJE

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa tasaiseksi massaksi. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistumisen ajaksi.
  3. Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella n. minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista hetki. Lisää munat sokseen yksitellen vatkaten. Lisää limetin kuori, vaniljasokeri ja crème fraîche.
  4. Kaada seos pohjan päälle ja paista uunin ala-/keskiosassa n. 45 min. Katkaise uunista virta ja annan kakun kypsyä jälkilämmössä, uuninluukku hieman raollaan, n. 1 t.
  5. Tee päällys sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Levitä päällyste kakulle.
  6. Peitä kakku kevyesti kelmulla ja nosta kakku hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  7. Koristele vadelmilla ja herkuttele.

Resepti: Valio