Toggle Nav

Resepti-Nopea kanapannu

Varastossa
GTIN
Resepti-Nopea kanapannu
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN FILEESUIKALE HUNAJA 300G
3,89 €
PAPRIKA PUNAINEN 0,15-0,25KG
1,15 €

Jäikö edelliseltä aterialta keitettyjä perunoita? Pyöräytä niistä herkullinen broileriruoka nopeasti muurikassa.

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja 300 g
  • rypsiöljyä
  • n. 300 g kypsiä varhaisperunoita lohkottuna
  • n. 300 g grillistä jääneitä ja paloiteltuja kasviksia, esimerkiksi paprikaa, kesäsipulia, parsaa ja herkkusieniä
  • 150 g maustettua tuorejuustoa, esim. mustapippuri
  • 2 sipulinvartta hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy muurikassa ja ruskista fileesuikaleet.
  2. Nosta suikaleet pannun reunoille odottelemaan ja ruskista myös perunalohkot öljyn kera. Lisää joukkoon kasvikset ja anna niiden kuumentua.
  3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja fileesuikaleet pannun reunoilta. Viimeistele sipulinvarsilla ja nauti.

Resepti: Kariniemen