Toggle Nav

Resepti-Nopea kanapasta

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Nopea kanapasta
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Pyöräytä pannulla tagliatelle al pollo aitoon italialaiseen malliin! Näin syntyy maistuva päivällinen helposti ja nopeasti, vain viidessätoista minuutissa. Tämä kermainen broileripasta saa kiehtovan erityismakunsa gorgonzola-juustosta. Välimeren henkeä tuovat myös crème fraîche ja paahdetut pinjansiemenet. Helppoa ja hyvää!

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton 250 g
  • 300 g tagliatellea
  • 200 g creme fraichea
  • 150 g sinihomejuustoa
  • kourallinen paahdettuja pinjansiemeniä
  • rucolaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä tagliatelle suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike. 
  2. Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla ja mausta ne suolalla ja mustepippurilla. 
  3. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon creme fraiche sekä sinihomejuusto. Kun juusto on sulanut, lisää joukkoon valutettu pasta. 
  4. Sekoittele minuutin verran ja nostele pasta tarjolle. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä ja tarjoile viipymättä.

Resepti: Kariniemen