Toggle Nav

Resepti-Nopea kirjolohipasta

Varastossa
GTIN
Resepti-Nopea kirjolohipasta
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
E. ERIKSSON KYLMÄSAVULOHIFILE 450-550G
24,90 €
HYVÄ APAJA KYLMÄSAVUKIRJOLOHIVIIPALE 100G
4,19 €
VALIO LUOMU KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,39 €
VALIO KUOHUKERMA 2DL
1,55 €
VALIO RUOKAKERMA 10% 3,3DL LAKTOOSITON
2,59 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,79 €

Valmistusaineet

  • 400 g nauhamakaronia
  • vettä
  • suolaa

Kastike

  • 200 g kylmäsavukirjolohta
  • 2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
  • 1 tl Dijon- sinappia
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • 1 dl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1 rkl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa

Valmistusohje

  1. Valmista kastike pastan kiehuessa. Suikaloi kirjolohi.
  2. Kiehauta kerma kattilassa ja mausta se sinapilla ja mustapippurilla. Sekoita kuuman kastikkeen joukkoon kirjolohisuikaleet, hienonnettu tilli ja etikka. 
  3. Valuta pasta lävikössä ja kääntele kastike pastan joukkoon. 
  4. Annostele pasta lautasille ja viimeistele tuoreella tillillä.

Resepti: Rajamäen