Toggle Nav

Resepti-Nyhtökaura® pannupihvi & kikherne-perunasalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Nyhtökaura® pannupihvi & kikherne-perunasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
GOLD&GREEN® NYHTÖKAURA™ PANNUPIHVI 240G
4,79 €
PERUNA 0,9-1,1KG SUOMI
1,30 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,05 €
NÄMPNÄS RUOHOSIPULI RASIA 20G
2,69 €
MYRTTISEN VALKOSIPULI-SUOLAKURKKU 550G
5,69 €
OATLY IMAT RUOKAAN FRAICHE 2DL
2,49 €
ARLA LEMPI CREME FRAICHE 28% 200G LAKTOOSITON
Tarjoushinta 1,39 € Normaali hinta 1,65 €
NÄMPNÄS PERSILJA RUUKKU SUOMI
1,55 €
NÄMPNÄS PERSILJA RASIA 20G
2,39 €
URTEKRAM LUOMU KIKHERNE VEDESSÄ 400/240G
1,95 €
COPPOLA 400G CECI KIKHERNE
1,65 €
SINAPPI LUOMU DIJON 200G
2,69 €
MAILLE DIJON SINAPPI 215G
2,79 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Kermainen kikherne-perunasalaatti sopii niin arkeen kuin illanistujaisiinkin.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Nyhtökaura® Pannupihvejä
  • 600 g perunoita
  • 400 g kikherneitä
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl ruohosipulia
  • 100 g suolakurkkua
  • 3 dl kaura fraichea
  • 2 rkl persiljaa
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä perunat ja leikkaa pienemmäksi. Valuta kikherneet. Pilko punasipuli, kevätsipuli ja persilja.
  2. Sekoita kastike kaurafraichesta, persiljasta ja sinapista. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Yhdistä kulhossa perunat, kikherneet, sipulit ja kastike. Anna tekeytyä 10 minuuttia.
  4. Lämmitä Nyhtökaura™ pihvit pannulla tai mikrossa.
  5. Tarjoile lämpimät Nyhtökaura™ pihvit kikhernesalaatin ja suolakurkun kera.

Resepti: Valio