Toggle Nav

Resepti-Nyhtökaura® pannupihvi & kikherne-perunasalaatti

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Nyhtökaura® pannupihvi & kikherne-perunasalaatti
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Kermainen kikherne-perunasalaatti sopii niin arkeen kuin illanistujaisiinkin.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Nyhtökaura® Pannupihvejä
  • 600 g perunoita
  • 400 g kikherneitä
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl ruohosipulia
  • 100 g suolakurkkua
  • 3 dl kaura fraichea
  • 2 rkl persiljaa
  • 1 rkl Dijon sinappia
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä perunat ja leikkaa pienemmäksi. Valuta kikherneet. Pilko punasipuli, kevätsipuli ja persilja.
  2. Sekoita kastike kaurafraichesta, persiljasta ja sinapista. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Yhdistä kulhossa perunat, kikherneet, sipulit ja kastike. Anna tekeytyä 10 minuuttia.
  4. Lämmitä Nyhtökaura™ pihvit pannulla tai mikrossa.
  5. Tarjoile lämpimät Nyhtökaura™ pihvit kikhernesalaatin ja suolakurkun kera.

Resepti: Valio