Toggle Nav

Resepti-Omenaruusut

Varastossa
GTIN
Resepti-Omenaruusut
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
OMENA ROYAL GALA 0,9-1,1KG PUSSI
2,70 €
LUOMU OMENA ROYAL GALA PUSSI N.0,9-1,1KG
3,29 €
GRANAATTIOMENA PUSSI 0,9-1,1KG
5,16 €
SAARIOINEN APRIKOOSIMARMELADI 230G
1,99 €
DANSUKKER FARIINISOKERI 500G
1,75 €
CASTELLO WHITE WITH RED CHILI 150G
2,49 €
PAKASTE SUNNUNTAI LEHTI-JA TORTTUTAIKINALEVY 500G LAKTOOSITON
2,19 €

Valmistusaineet

  • 500 g pakastettuja lehtitaikinalevyjä
  • 1 keskikokoinen omena
  • 1 persimon
  • 6 rkl aprikoosimarmeladia tai fariinisokeria
  • 75 g Castello® White with Red Chili -valkohomejuustoa
  • 1 kananmuna
  • granaattiomenan siemeniä

Valmistusohje

  1. Leikkaa omena, persimoni ja homejuusto ohuiksi viipaleiksi.
  2. Pehmennä omenaviipaleet hauduttamalla niitä vedessä miedolla lämmöllä n. 4 minuuttia. Aseta viipaleet pyyhkeelle jäähtymään.
  3. Puolita sulaneet lehtitaikinalevyt pitkittäin ja yhdistä puolikkaista kahdeksan pitkää suikaletta. Voitele kananmunalla. Asettele omena¬viipaleet taikinasiivujen päälle niin, että ne ulottuvat taikinan reunan yli.
  4. Lisää päälle persimon, marmeladi ja homejuusto. Käännä täytetty taikinasiivu varovasti rullalle ja painele pohjasta yhteen.
  5. Paista ruusut 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Koristele granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Arla