Resepti-Omenaruusut
Varastossa
GTIN
Resepti-Omenaruusut
Valmistusaineet
- 500 g pakastettuja lehtitaikinalevyjä
- 1 keskikokoinen omena
- 1 persimon
- 6 rkl aprikoosimarmeladia tai fariinisokeria
- 75 g Castello® White with Red Chili -valkohomejuustoa
- 1 kananmuna
- granaattiomenan siemeniä
Valmistusohje
- Leikkaa omena, persimoni ja homejuusto ohuiksi viipaleiksi.
- Pehmennä omenaviipaleet hauduttamalla niitä vedessä miedolla lämmöllä n. 4 minuuttia. Aseta viipaleet pyyhkeelle jäähtymään.
- Puolita sulaneet lehtitaikinalevyt pitkittäin ja yhdistä puolikkaista kahdeksan pitkää suikaletta. Voitele kananmunalla. Asettele omena¬viipaleet taikinasiivujen päälle niin, että ne ulottuvat taikinan reunan yli.
- Lisää päälle persimon, marmeladi ja homejuusto. Käännä täytetty taikinasiivu varovasti rullalle ja painele pohjasta yhteen.
- Paista ruusut 200 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Koristele granaattiomenan siemenillä.
Resepti: Arla