Toggle Nav

Resepti-Paahdetut dippikaalit

Varastossa
GTIN
Resepti-Paahdetut dippikaalit
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO KOSKENLASKIJA RUOKA & DIPPI JALAPENO-CHEDDAR 125G LAKTOOSITON
2,09 €
VALIO KOSKENLASKIJA RUOKA & DIPPI AURA 125G LAKTOOSITON
2,09 €
KUKKAKAALI 0,5-0,6KG
2,45 €
URTEKRAM LUOMU CHILI-HIUTALE 23G
2,19 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA MUSTAPIPPURI KOKONAINEN 27G PUSSI
1,09 €

Herkulliset paahdetut kaalit ovat helppo ja nopea iltapala tai kasvislisuke. Dippaa kaaleja AURA juustolla täydennettyyn Koskenlaskija sulatejuustoon. Yksinkertaista ja hyvää!

Valmistusaineet

  • 300 g kukkakaalia
  • 300 g parsakaalia tai broccoliineja
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • 1 prk (125 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä AURA®

Valmistusohje

  1. Leikkaa kukka- ja parsakaaali kukinnoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille.
  2. Hiero kaalien pintaan Oivariini ja mausteet. Sekoittele.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 15 min.
  4. Dippaile lämmitettyyn Koskenlaskija Ruoka & Dippiin.

Resepti: Valio