Toggle Nav

Resepti-Pad Thai

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Pad Thai
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

4 annosta

Pad Thai - reseptissä suosittellaan käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. 

Valmistusaineet

  • 2 kpl broilerifileitä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 dl salottisipulia ohuina viipaleina
  • 2 dl ituja
  • 300 g riisinuudeleita, mielellään leveitä
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 1 rkl soijakastiketta, kiinalaista
  • 1 rkl Touch of Taste Asian Green & Fresh fondia
  • 1 rkl valkosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl limen mehua
  • 0,5 rkl sokeria
  • 1 rkl punaista chilipaprikaa hienonnettuna
  • 2 kpl kananmunia
  • korianteria, tuoretta
  • maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä rouhittuna

Valmistusohje

  1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  2. Suikaloi broileri ja paista kuumalla paistin- tai wokkipannulla.
  3. Lisää muutaman minuutin päästä sipulit, kevätsipuli ja idut. Paista vielä muutama minuutti.
  4. Lisää kalakastike, soija, fondi, valkosipuli, lime, sokeri ja chili.
  5. Riko kananmunat ja vatkaa ne kevyesti sekaisin.
  6. Lisää kananmunat wokkiin ohuena nauhana samalla sekoittaen ja asettele sitten annokset lautasille.
  7. Koristele annokset korianterilla ja rouhituilla maapähkinöillä tai auringonkukansiemenillä.

Resepti: Touch of taste