Toggle Nav

Resepti-Pähkinä-mantelipalat

Varastossa
GTIN
Resepti-Pähkinä-mantelipalat
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO VIOLA TUOREJUUSTO VANILJA 200G LAKTOOSITON
1,99 €
ADUKI MANTELIJAUHO LUOMU 200G GLUTEENITON
7,39 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
URTEKRAM LUOMU LEIVINJAUHE 80G
4,29 €

Vahva-arominen pohja ja lempeä vaniljavaahto tekevät tästä leivonnaisesta pähkinän- ja mantelinystävän suosikin. Voit tarjota kakun myös pieniksi cocktailpaloiksi leikattuna.

16 annosta

Valmistusaineet

  • 1 ¾ dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 pussi (75 g) mantelijauhetta
  • 1 pussi (70 g) hasselpähkinäjauhetta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa

Vaniljavaahto

  • 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa

Valmistusohje

  1. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
  2. Sekoita joukkoon tuorejuusto, esim. sähkövatkaimella. Älä vaivaa.
  3. Painele taikina jauhotuin käsin leivinpaperille uunipellille 20 x 20 cm:n kokoiseksi, tasaiseksi levyksi.
  4. Kypsennä uunin alaosassa 180 asteen lämpötilassa n. 25 min.
  5. Vaahdota tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  6. Leikkaa levy paloiksi (à 5 x 5 cm). Tarjoa palat jäähtyneinä tuorejuustovaahdon kanssa.

Vinkki: Leikkaa leivonnainen pieniksi suupaloiksi (n. 3 x 3 cm). Pursota päälle tuorejuustovaahto. Tarjoa pikkuherkkuna cocktailtarjoilussa tai pitopöydässä.

Resepti: Valio