Resepti-Pähkinä-mantelipalat
Varastossa
GTIN
Resepti-Pähkinä-mantelipalat
Vahva-arominen pohja ja lempeä vaniljavaahto tekevät tästä leivonnaisesta pähkinän- ja mantelinystävän suosikin. Voit tarjota kakun myös pieniksi cocktailpaloiksi leikattuna.
16 annosta
Valmistusaineet
- 1 ¾ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 pussi (75 g) mantelijauhetta
- 1 pussi (70 g) hasselpähkinäjauhetta
- ½ tl leivinjauhetta
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Vaniljavaahto
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
Valmistusohje
- Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto, esim. sähkövatkaimella. Älä vaivaa.
- Painele taikina jauhotuin käsin leivinpaperille uunipellille 20 x 20 cm:n kokoiseksi, tasaiseksi levyksi.
- Kypsennä uunin alaosassa 180 asteen lämpötilassa n. 25 min.
- Vaahdota tuorejuusto kuohkeaksi sähkövatkaimella.
- Leikkaa levy paloiksi (à 5 x 5 cm). Tarjoa palat jäähtyneinä tuorejuustovaahdon kanssa.
Vinkki: Leikkaa leivonnainen pieniksi suupaloiksi (n. 3 x 3 cm). Pursota päälle tuorejuustovaahto. Tarjoa pikkuherkkuna cocktailtarjoilussa tai pitopöydässä.