Toggle Nav

Resepti-Pähkinäinen appelsiinisalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Pähkinäinen appelsiinisalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
LUOMU APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
3,14 €
APPELSIINI 0,9-1,1KG PUSSI
1,86 €
FOGLIA LEMPEÄ BABYPINAATTI 100G
1,79 €
FOGLIA PÄHKINÄINEN VUONANKAALI 100G
1,89 €
LUOMU BABYPINAATTI 100G
2,19 €
LUOMU SALAATTISEKOITUS RASIA 100G
2,19 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,15 €
FILOS ANARI RICOTTA JUUSTO 200G
2,19 €
VALIO KOTIJUUSTO 250G LAKTOOSITON
3,99 €
URTEKRAM LUOMU SAKSANPÄHKINÄ 75G
3,09 €
SAM REILUN KAUPAN HUNAJA 250G JUOKSEVA
3,99 €
SAM 250G LUOMU JUOKSEVA HUNAJA
3,99 €
FILOS LUOMU EKSTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY 250ML
4,69 €
BORGES EXTRA-NEITSYTOLIIVIÖLJY 500ML
5,99 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
4,49 €
RAJAMÄEN VAALEA BALSAMIETIKKA 0,4L
4,39 €
FILOS DELUXE TUMMA BALSAMIETIKKA 250ML
2,89 €
MALDON PIPPURIMYLLY 50G
5,35 €
MALDON MERISUOLAHIUTALEET 250G
5,95 €

Pähkinäinen appelsiinisalaatti on maukas ja nopea valmistaa. Juuston ruokaisuuden vuoksi tämä raikas salaatti käy leivän kanssa kevyeksi ateriaksikin. Voit tarjota värikkään herkun myös alkusalaattina.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • noin 150 g babyleaves-salaatteja huuhdeltuna
  • 2 appelsiinia
  • 150 g ricotta- tai kotijuustoa
  • 1/2 punasipuli
  • kourallinen saksanpähkinöitä

Kastike:

  • noin 1/2 dl neitsytöljyä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl balsamicoa
  • hyppysellinen sormisuolaa
  • pari rouhaisua mustapippuria

VALMISTUSOHJE

  1. Aseta salaatti kulhoon. Poista appelsiineista kuoret ja valkoinen kuituosa veitsellä leikaten. Pisä appelsiini pystyssä ja leikkaa ylhäältä alaspäin seuraten hedelmälihan pintaa. Pilko sitten appelsiini sopiviksi viipaleiksi.
  2. Murenna juusto reilun kokoisiksi paloiksi ja laita ne sekä appelsiinipalat salaatin päälle.Murskaa saksanpähkinät morttelissa hiukan pienemmiksi ja lisää salaatin pinnalle.
  3. Voit halutessasi lisätä muutaman punasipulirenkaan tuomaan väriä ja suutuntumaa.
  4. Sekoita kaikki kastikeainekset kulhossa ja lisää juuri ennen tarjoilua salaattiin. Nauti tuoreen leivän kanssa!

Resepti: Satotukku