Toggle Nav

Resepti-Pähkinäinen raparperipaistos grillissä

Varastossa
GTIN
Resepti-Pähkinäinen raparperipaistos grillissä
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
VALIO EILA VISPIKERMA 2DL UHT LAKTOOSITON
2,29 €
VALIO VIOLA KEVYT TUOREJUUSTO MAUSTAMATON 200G LAKTOOSITON
1,99 €
ELOVENA KAURAHIUTALE 1KG
1,95 €
ELOVENA 900G LUOMU TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE
2,89 €
SUNNUNTAI LUOMU ERIKOISVEHNÄJAUHO 2KG
3,49 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
FINNAMYL 500G LUOMU PERUNAJAUHO GLUTEENITON
1,69 €
BIONA LUOMU SITRUUNAMEHU 200ML
3,69 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1KG
0,99 €

Pähkinäinen raparperipaistos valmistuu helposti grillin lämmössä tai uunissa. Kesäisen raikas jälkiruoka tarjoillaan vaniljamoussen kera.

Valmistusaineet

  • 6 dl raparperikuutioita
  • 2 dl sokeria
  • 2 rkl vaniljasokeria
  • 2 rkl perunajauhoa

Päällinen

  • 1 prk Keiju Rouhitut pähkinät -levitettä
  • 4 dl kaurahiutaleita
  • 0,5 dl vehnäjauhoa
  • 1 dl sokeria
  • ripaus suolaa

Vaniljamousse

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

  1. Kuori ja kuutioi raparperit. Lisää joukkoon sokeri, vaniljasokeri sekä perunajauho ja sekoita huolellisesti. Laita seos folio- tai uunivuoan pohjalle. Sulata Keiju Rouhitut pähkinät -levite kattilassa, lisää joukkoon kaurahiutaleet, vehnäjauho, sokeri ja ripaus suolaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää kauraseos raparperien päälle. Grillaa raparperipaistosta keskilämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia tai paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  2. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto pieninä nokareina, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.

Resepti: Keiju