Toggle Nav

Resepti-Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa

Varastossa
GTIN
Resepti-Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
ARLA LEMPI RUOKAKERMA 15% 2DL LAKTOOSITON
1,35 €

Kariniemen Minuuttipihvi® pehmeä curry kruunaa mehevän kermaisen vuohenjuustopastan. Tässä on herkullinen ja nopea arkipäivien pelastaja.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curry 760 g
  • 300 g tagliatelle -tuorepastaa
  • 150 g vuohenjuustoa
  • 80 g aurinkokuivattuatomaattia
  • 2 dl ruokakermaa
  • pari kierrosta mustapippuria myllystä
  • ½ dl pastan keitinvettä
  • 1 dl raastettua parmesaania

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. 
  2. Paista Minuuttipihvit rypsiöljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin ja aseta sivuun odottamaan.
  3. Paista kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit pannulla omassa öljyssään. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi sekä murenna vuohenjuusto sekaan. Sekoita vuohenjuustokerma valutetun pastan kanssa ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
  4. Tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.

Resepti: Kariniemen