Toggle Nav

Resepti-Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa

Varastossa
GTIN
Resepti-Paistettua kananpoikaa ja vuohenjuustopastaa
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KARINIEMEN KANANPOJAN MINUUTTIPIHVI PEHMEÄ CURRY 760G
12,90 €
DIVELLA TAGLIATELLE 250G TUOREPASTA
3,09 €
BIONA LUOMU SPELTTITAGLIATELLE PINAATTI 250G
3,39 €
FONTANA LUOMU AURINKOKUIVATTU TOMAATTI 285G/150G
4,59 €
ROYAL AURINKOKUIVATTU TOMAATTI ÖLJYSSÄ 330/200G
4,19 €
VALIO LUOMU RUOKAKERMA 10% 3DL LAKTOOSITON
2,49 €
ARLA LEMPI RUOKAKERMA 15% 2DL LAKTOOSITON
1,15 €
PARMAREGGIO LUOMU PARMIAMO REGGIANO 22KK 150G
6,89 €
PARMAREGGIO PARMIANO REGGIANO 30KK JUUSTOPALA 150G
9,69 €

Kariniemen Minuuttipihvi® pehmeä curry kruunaa mehevän kermaisen vuohenjuustopastan. Tässä on herkullinen ja nopea arkipäivien pelastaja.

4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® pehmeä curry 760 g
  • 300 g tagliatelle -tuorepastaa
  • 150 g vuohenjuustoa
  • 80 g aurinkokuivattuatomaattia
  • 2 dl ruokakermaa
  • pari kierrosta mustapippuria myllystä
  • ½ dl pastan keitinvettä
  • 1 dl raastettua parmesaania

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. 
  2. Paista Minuuttipihvit rypsiöljyssä noin 4 minuuttia molemmin puolin ja aseta sivuun odottamaan.
  3. Paista kuutioidut aurinkokuivatut tomaatit pannulla omassa öljyssään. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi sekä murenna vuohenjuusto sekaan. Sekoita vuohenjuustokerma valutetun pastan kanssa ja lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
  4. Tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.

Resepti: Kariniemen