Toggle Nav

Resepti-Paistettua kiinalaista possua

Varastossa
GTIN
Resepti-Paistettua kiinalaista possua
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK RYPSIPORSAS KOREAN BULGOGI NOPEA FILEESUIKALE 335G
6,19 €
ADUKI MAAPÄHKINÄ LUOMU 500G
4,19 €
PUNASIPULI PUSSI 500G SUOMI
1,05 €
ADUKI SEESAMINSIEMEN LUOMU 500G
3,69 €
GOGREEN KUORIMATTOMAT SEESAMINSIEMENET 350G
2,19 €
KIKKOMAN 250ML SOIJAKASTIKE GLUTEENITON
5,49 €
BIONA LUOMU APPELSIINIMEHU 100% 1L
5,99 €
VALIO APPELSIINITÄYSMEHU 1 L
2,19 €
URTEKRAM RUOKOSOKERI LUOMU 500G
1,89 €
SPICE UP! NUUDELI 400G
2,79 €
KING SOBA LUOMU THAI RIISI NUUDELI 250G GLUTEENITON
3,69 €

Nopeus on valttia arjessa ja wokatessa. HK Rypsiporsas® suikaleet tarjoavat ratkaisun näihin molempiin. Arki on pelastettu.

2-4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Korean Bulgogi nopea fileesuikale 335 g
  • 300 g ruusukaalia halkaistuna
  • 100g maapähkinöitä paahdettuna
  • 1 iso punasipuli viipaloituna
  • ½ pnt kevätsipulia
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • ½ dl gluteenitonta soijakastiketta
  • ½ dl appelsiinimehua
  • 2 rkl hienoa ruokosokeria tai siirappia

Valmistusohje

  1. Paista halkaistuja ruusukaaleja keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä pannulla noin 2 minuuttia tai kunnes ne alkavat saada paahteista väriä. Pudota lämpöä, lisää sokeri sekä appelsiinimehu ja soija.
  2. Karamellisoi ruusukaaleja noin 2 minuuttia ja lisää joukkoon viipaloitu punasipuli, kevätsipuli, paahdetut maapähkinät sekä seesaminsiemenet. Jatka kypsentämistä noin minuutti.
  3. Kuumenna toinen paistinpannu tai wokpannu kuumaksi. Paista possusuikaleet pienessä määrässä öljyä kauniin ruskeiksi. Pudota lämpötilaa ja lisää possusuikaleiden joukkoon pakkauksen mukana tullut annosmaustepussin sisältö ja viimeistele rapealla maissi-graham panerointimurulla. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai nuudelia.

Resepti: HK