Toggle Nav

Resepti-Paistettua kiinalaista possua

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Paistettua kiinalaista possua
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Nopeus on valttia arjessa ja wokatessa. HK Rypsiporsas® suikaleet tarjoavat ratkaisun näihin molempiin. Arki on pelastettu.

2-4 annosta

Valmistusaineet

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Korean Bulgogi nopea fileesuikale 335 g
  • 300 g ruusukaalia halkaistuna
  • 100g maapähkinöitä paahdettuna
  • 1 iso punasipuli viipaloituna
  • ½ pnt kevätsipulia
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • ½ dl gluteenitonta soijakastiketta
  • ½ dl appelsiinimehua
  • 2 rkl hienoa ruokosokeria tai siirappia

Valmistusohje

  1. Paista halkaistuja ruusukaaleja keskilämmöllä pienessä määrässä öljyä pannulla noin 2 minuuttia tai kunnes ne alkavat saada paahteista väriä. Pudota lämpöä, lisää sokeri sekä appelsiinimehu ja soija.
  2. Karamellisoi ruusukaaleja noin 2 minuuttia ja lisää joukkoon viipaloitu punasipuli, kevätsipuli, paahdetut maapähkinät sekä seesaminsiemenet. Jatka kypsentämistä noin minuutti.
  3. Kuumenna toinen paistinpannu tai wokpannu kuumaksi. Paista possusuikaleet pienessä määrässä öljyä kauniin ruskeiksi. Pudota lämpötilaa ja lisää possusuikaleiden joukkoon pakkauksen mukana tullut annosmaustepussin sisältö ja viimeistele rapealla maissi-graham panerointimurulla. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai nuudelia.

Resepti: HK