Toggle Nav

Resepti-Paistisuikalehöystö perunaisella lisukkeella

Varastossa
GTIN
Resepti-Paistisuikalehöystö perunaisella lisukkeella
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
TAMMINEN LUOMU NAUDAN PAISTISUIKALE 300G
Tarjoushinta 5,59 € Normaali hinta 5,89 €
VALIO LUOMU™ KUOHUKERMA 2DL LAKTOOSITON
1,20 €
KEVÄTSIPULI SUOMI 100G
Tarjoushinta 2,49 € Normaali hinta 2,59 €
VALIO LUOMU VOI 200G
2,59 €
LUOMU SIITAKE RASIA 150G SUOMI
Tarjoushinta 3,19 € Normaali hinta 3,99 €
SIPULI PUSSI 1KG SUOMI
Tarjoushinta 1,29 € Normaali hinta 1,39 €

Valmistusaineet

  • 300g Rotukarja naudan paistisuikaletta
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl lihalientä
  • 40 g hillosipulia
  • 1 puntti kevätsipulia
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • suolaa ja mustapippuria myllystä

Perunainen lisuke

  • 4 kpl perunaa, rosamunda
  • 200 g siitakesieniä ja kantarelleja
  • 1 rkl voita paistamiseen
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Kukkakaalipyree koristeluun

  • 300g kukkakaalia
  • 1dl kermaa
  • 1 dl voita
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön noin 20 minuutin ajaksi, ennen valmistusta.
  2. Ruskista paistisuikaleita voin kera kuumalla paistinpannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Siirrä ruskistuneet suikaleet pataan sekä lisää nesteet joukkoon. Kiehauta.
  4. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin tunnin ajan, tai kunnes liha on mureaa.
  5. Sekoita suikalehöystöä välillä, tarkista nesteen määrä ja lisää vettä tarvittaessa.
  6. Voit kypsentää pataa vaihtoehtoisesti 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
  7. Lisää pilkottu kevätsipuli sekä hillosipuli pataan ja hauduta vielä viiden minuutin ajan.
  8. Leikkaa perunoista kahdeksan kookasta kuutiota. Paista voin kera paistinpannulla noin kahdeksan minuutin ajan,
  9. välillä käännellen kuutioita. Mausta suolalla ja valkopippurilla
  10. Lisää lopuksi siitakesienet ja kantarellit pannulle ja paista pinnalta rapeaksi.
  11. Paloittele kukkakaali nupuiksi ja sulata voi kattilassa. Lisää nuput voisulaan ja kuullota.
  12. Lisää kuullotetun kukkakaalin joukkoon kerma ja anna hautua kypsäksi.

Resepti: Tamminen