Toggle Nav

Resepti- Pakkalan pannu

Varastossa
GTIN
Resepti- Pakkalan pannu
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
DANSUKKER TALOUSSOKERI 1 KG
0,89 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
Tarjoushinta 0,89 € Normaali hinta 0,99 €
KEIJU 1L RYPSIÖLJY
4,39 €
HK MAAKARIT PAKKALAN VÄINÖ SAVULENKKI 500G
4,09 €

Maakarit® -sarjan Pakkalan Väinö taipuu kasvisten kanssa ihanaksi uunimakkaraksi, joka tarjoillaan maukkaan sinappiakaviaarin kera.

Valmistusaineet

  • 1 kpl HK Maakarit® Pakkalan Väinö savulenkki
  • 500 g perunaa
  • 500 g maa-artisokkaa
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 200 g hillosipuleita

Sinappikaviaari:

  1. 1 dl vettä
  2. 0.5 dl sinapinsiemeniä
  3. 0.5 dl valkoviinietikkaa
  4. 1 tl suolaa
  5. 2 rkl sokeria

Valmistusohje

  1. Pese huolellisesti perunat ja maa-artisokat juuresharjaa käyttäen ja leikkaa ne pienehköiksi kuutioiksi. (Voit halutessasi myös ensin kuoria ne.)
  2. Ruskista kuutiot hyvin pannulla rypsiöljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon valutetut hillosipulit ja kaada seos uunivuokaan.
  3. Tee makkaraan viiltoja ja aseta juuresten päälle. Voit halutessasi myös kuutioida lenkin juuresten joukkoon. Pidä vuokaa 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes makkara on reilusti ruskistunut.
  4. Valmista sinappikaviaari lenkin ja kasvisten paistuessa. Mittaa kaikki kaviaarin ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Jäähdytä ja tarjoile Pakkalan pannun lisänä.

Resepti: HK