Toggle Nav

Resepti- Palak Mifu

Ei varastossa
GTIN
Resepti- Palak Mifu
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Valmistusaineet

  • 250g lehtipinaattia
  • 1½dl vettä
  • 2rkl Valio voita
  • 1pak (330 g) Valio MiFU® ruokaraetta Intian curry
  • 1 sipuli
  • 3-4 valkosipulin kynttä
  • pala(n. 2 cm) inkivääriä
  • 1tl garam masala -maustesekoitusta
  • ½tl juustokuminaa
  • ½tl suolaa
  • (1dl Valio ruokakermaa & rahka)
  • Riisiä
  • Öljyä

Valmistusohje

  1. Soseuta pinaatti ja vesi sauvasekoittimella tai blenderissä.Kuori ja hienonna sipulit ja inkivääri.
  2. Kuumenna voi pannussa. Ruskista Mifu. Lisää joukkoon sipulit, inkivääri ja mausteet. Kuullota.
  3. Lisää pinaattisose, anna kiehahtaa. Viimeistele halutessasi ruokakermalla.
  4. Tarjoa riisin ja naan-leivän kanssa.

Resepti: Valio