Toggle Nav

Resepti-Pannukakku

Varastossa
GTIN
Resepti-Pannukakku
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
KASLINK AITO LUOMU KAURAJUOMA 1L
1,89 €
KASLINK AITO KAURAJUOMA 1L
1,79 €
MYLLÄRIN LUOMU LEIVONTAKARKEA VEHNÄJAUHO 1KG
1,65 €
MYLLYN PARAS 2KG EMÄNNÄN VEHNÄJAUHO PUOLIKARKEA
1,59 €
MEIRA VANILJASOKERI 85G
2,29 €
MEIRA HIENO MERISUOLA 850G
0,99 €
KEIJU 0,5L RYPSIÖLJY
2,19 €
BORGES CLASSIC OLIIVIÖLJY 500ML
5,79 €
RAJAMÄEN 250ML LUOMU EKSTRA NEITSYTOLIIVIÖLJY
4,49 €
SUNNUNTAI MARGARIINI 500G
2,09 €

Perinteinen pannukakku onnistuu myös täysin ilman maitoa! Aito Kaurajuoma tuo pannukakkuun täyteläistä ja makeaa makua. Kruunaa maidoton pannari helposti vaahtoutuvalla, kuohkealla ja maidottomalla Aito Kauravispillä.

Valmistusaineet

  • 8 dl Aito Kaurajuomaa
  • 3 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl jauhettua kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl juoksevaa / sulatettua margariinia tai öljyä

Valmistusohje

  1. Esilämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita vispilällä Aito Kaurajuoma ja kananmunat. Sekoita toisessa kulhossa yhteen kuivat aineet. Lisää muna-kaurajuomaseos kuivien aineiden joukkoon ja lopuksi margariini tai öljy. Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa n. 20 minuuttia.
  2. Kaada pannukakkutaikina uunipellille, joka on vuorattu leivinpaperilla tai voideltu hyvin kauttaaltaan. Paista pannukakkua 225 asteessa 30 minuuttia.
  3. Vaahdota Aito Kauravispi ja tarjoile pannukakku Kauravispin ja marjojen kanssa.

Resepti: Kaslink