Toggle Nav

Resepti-Pannukakku

Ei varastossa
GTIN
Resepti-Pannukakku-2
Grouped product items
Tuotenimi
No options of this product are available.

Onko hakusessa maailman paras pannari? Tässä saattaa hyvinkin olla sellainen! Pannukakku on lapsiperheiden suosikki, mutta se maistuu myös vanhemmille herkkusuille. Hernekeiton jälkiruokana pannukakku on ehdoton valinta.

1 uunipannullinen

VALMISTUSAINEET

  • 4 kananmunaa
  • 1 l Valio maitoa
  • 5 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa

Tarjoa pannukakun lisänä:

  • marjasurvosta tai hilloa
  • Valio kuohukermaa vaahdotettuna ja sokerilla maustettuna
  • Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%
  • Valio maustettua rahkaa vanilja tai sitruuna

VALMISTUSOHJE

  1. Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
  3. Anna turvota 30 min.
  4. Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).
  5. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.
  6. Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Resepti: Valio