Toggle Nav

Resepti-Panzanella eli leipäsalaatti

Varastossa
GTIN
Resepti-Panzanella eli leipäsalaatti
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
HK AMERIKANPEKONI 170G GLUTEENITON
2,89 €
TOMAATTI 0,9-1,1KG SUOMI
5,38 €
VAASAN RANSKANLEIPÄ 350G
1,25 €

Panzanella on italialainen raikas leipäsalaatti. Tässä ohjeessa salaatti paistetaan pannulla, jolloin kasviksista irtoava neste toimii salaatin kastikkeena, eikä erillistä kastiketta tarvita.

4 annosta

VALMISTUSAINEET

  • 1 pkt (170 g) pekonia
  • ½ ranskanleipää , kuivahtanutta
  • 1 pieni sipuli
  • 6 kypsää tomaattia
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • n. 15 kpl mustia oliiveja
  • 10 kpl varrellisia kapriksia
  • 1 pkt (250 g) Valio Eila® kotijuustoa
  • ½ dl tuoretta basilikaa

VALMISTUSOHJE

  1. Leikkaa pekoni paloiksi. Laita kuivaan pannuun ja kuumenna. Lisää isoiksi kuutioiksi leikattu leipä ja viipaloitu sipuli. Paista, kunnes leipä rapeutuu.
  2. Leikkaa puolet tomaateista pieniksi kuutioiksi. Lisää ne pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa loput tomaatit isoiksi paloiksi. Puolita oliivit ja kaprikset. Kuutioi juusto. Lisää pannulle ja pyörittele, kunnes ainekset lämpenee.
  4. Hienonna basilika ja ripottele pinnalle.

Resepti: Valio